dudas307 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Witam Od października jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a4 b6 w wersji avant. Myślę, że nadszedł czas, aby się pochwalić Kolor: LZ9W Silnik: AVF Wyposażenie: E4J = Akcja specj. audi tt coupe 's line'; 7A2 = Zmieniarka cd 6XD = Lusterko wewnetrzne, przyciemniane automatycznie, <-- ktoś się nie bał i ... ale się doreza 5SL = Lusterko na wysięgniku (konvex) 1f52 5RU = Lusterko wsteczne zew.z wiekszym.zwierc.(konvex) 1KD = Hamulce tarczowe tył J1D = Akumulator 380 a (72 ah) 1BV = Pakiet zawiesz. komfortowe podwozie- 3FA = Bez wkładu dachu (dach pełny) 5TG = Nakładki ozdobne na tablicy przyrzĄdów i tapicerkach 4R5 = Elektryczne podnoŚniki szyb przod 8GU = Alternator T9J = Silnik 4-cylindrowy wysokoprężny turbo 1,9/96kw tdipd 3NZ = Oparcie tylne dzielone 8ED = Reflektor ........ halog. z ....... gazowa ruch prawostr. U2A = Zestaw wskaznikow z obrotomierzem, zegarem radiowym 1N1 = Elektryczno-hydraul. wspomaganie ukladu kierown. 2ZQ = Kierownica wielofunkc. do poduszki bezp. 8Q3 = Autom. dynamiczna regulacja zasięgu refl. 9Q4 = WyŚwietlacz wielof. z wyŚwietl. przeglĄdów 7Q2 = Radio z nawigacjĄ RNSE CL7 = Obręcz koła ze stopów lekkich 8 jx18h2 et43 4X3 = Boczna pod.bezp. z przodu i pod.bezp.głowy VJ1 = Zderzak lakierowany 6R2 = Oslona dzwigni zmiany biegow skora 3L3 = Siedzenia normalne przod 4KC = Szkło atermiczne-dookoła, zielony 3Y0 = Bez rolety przesiwsłonecznej 4K4 = Centralny zamek ze zdalnym sterowaniem radiowym, sterowaniem wewnętrznym i oddzielnym sterowaniem zamka pokrywy bagażnika. 5D1 = Carrier frequency 433.92 to 434.42 mhz 1SA = Bez osłony dolnej zesp. napedowego 0GZ = Koncepcja spalin: eu3 Q1D = Fot. sport. 4GH = Szkło atermiczne-dookoła, zielony Zrobione: - odparowywanie bixów i uszczelnienienie - soczewki z B8 - Gwerty - nowe palniki osram d1s - tempomat - nowe opony Toyo T1R 225/40 R18 - diody ambiente z tylnej lampce Fotki:
jozek726 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 "6XD = Lusterko wewnetrzne, przyciemniane automatycznie, <-- ktoś się nie bał i ... ale się doreza :)" Ze niby miałeś ale ktoś ukradł ? Ogólnie auto ładne, fajne wyposażone tylko koło mi się nie podoba i gril masz od Esssy
dudas307 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 Zdjęcie normalne, tylko poprzedni właściciel pomalował pionowe elementy grilla srebrną farbą i przez to jest takie złudzenie Przypuszczam, że handlarz, od którego kupiłem auto wymajstrował lusterko do siebie, sami wiecie, czym jest fotochrom czarny z b6
jozek726 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 no to włącznik auto też powinien być a go nie ma
jozek726 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 to może w ogóle nie było ani CLH, ani czujnika itd. Hyyyy dziwna sprawa
dudas307 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 W kodach wyposażenia jest, podsufitka w miejscu lusterka jest odkształcona (tunel na kabel), kostka w lampce podsufitki jest w pełni uzbrojona, pin 16 i 17 w kostce włącznika świateł jest wyłamany(różnica między auto, a normalnym), z pinu 1 jest wyprowadzony kabel do nikąd i do tego jest MCE z końcówką F. Wychodzi na to, że jednak to wszystko było i ktoś to brutalnie wymontował. ---------- Post dopisany 30-05-2013 at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2013 at 17:49 ---------- Jako, że dostanie lusterka z fotochromem w kolorze soul do B6 graniczy z cudem, trzeba było sobie poradzić z uchwytem z B7
andr3i Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 u mnie tez jest ten kod i nie ma tego lusterka tylko zwykle to chyba blad fabryczny bo raczej kto by je sciagal ?
spin444 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 fajne autko niezły wypas na start ale zawsze jest co rezać planujesz pakiet s-line / s4 zewnętrzny ?
deal Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 tez mam w kodzie lusterko fotochrom a nie mam. auto niezle powiedz mi w jaki stanie lakier i felgi calkiem nie moj typ
Rekomendowane odpowiedzi