OLI_B5 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Witam Panowie mam taki problem , otóż ukręciłem wczoraj metalowy przewód hamulcowy idący od pompy do przewodu hamulcowego , miał ktoś taki przypadek czy tylko ja mam takiego pecha ? Może jest mozliwosc go jakoś złączyc bo z wymianą podejrzewam że będzie cięzko , a dostać taki przewod to wgl masakra
bawół1 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 można kupić takie przewody już zarobione , różne długości .
bawół1 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 PRZEWODY HAMULCOWE MIEDZIANE KPL. AUDI A4 96-01 (3186702459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. chyba że tobie chodzi o przewody pompa -> ABS ? PRZEWODY HAMULCOWE ABS VW PASSAT B5 AUDI A4 B5 (3215748501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bawół1 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 kupisz na alle... także pojedyncze sztuki , a także w zwykłym sklepie motoryzacyjnym dostaniesz takie , tylko musisz zmierzyć długość.
Rekomendowane odpowiedzi