koziol Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Może ktoś z was wymieniając grill orginalny na tuning. odstąpił by mi po korzystnej cenie chromową ramkę wokół grilla. Ja kupiłem pomalowaną na czarno i nie potrafię już przywrócić jej pierwotnego koloru.
bratpit Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Kup odrazu gril po II lifcie z większym chromem i bedziesz miał ładnie :razz:
koziol Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2006 który to rok II liftu bo jeszcze tak nie jestem zorientowany
bratpit Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 który to rok II liftu bo jeszcze tak nie jestem zorientowany 99-01
koziol Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2006 ma ktoś taki grill i chce go sprzedać? (dużo osób montuje grille bez znaczka) może akurat trafię na kogoś kto tuningował przód audi! :roll:
Szewczenko7 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 ma ktoś taki grill i chce go sprzedać? (dużo osób montuje grille bez znaczka) może akurat trafię na kogoś kto tuningował przód audi! :roll: jesli chcesz to Ci sprzedam grill z przed II liftu za dobra cene
koziol Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2006 grill szczerze mam w super stanie, myślałem jeszcze nad zdobyciem samej ramki chrom bo w bardzo łatwy sposób można ją zdjąć, ale narazie nie mam innego wyjścia ile chcesz?
Szewczenko7 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 za 60-50 zl jest Twoj jak cos to odezwij sie na gg lub PW
Rekomendowane odpowiedzi