noodles Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Witam Muszę wymienić tarcze i klocki na przodzie i tyle. Do wyboru zestaw Bosch'a lub troszkę droższy zestaw TRW. Który zestaw wybrać? Pozdrawiam
ryba85 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 TRW.ja osobiscie testuje teraz ferodo.bosche mialem do tej pory i tez byłe nie najgorsze.
blaszczuEL Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Mój ojciec ma u siebie w Toyocie Avensis 4 x tarcze + 4 x klocki TRW i powiem szczerze, że jak dla mnie rewelacja. Nigdy nie zawiodły, nawet w bardzo "podbramkowych" sytuacjach. Zdecydowanie bym postawił na TRW. Ewentualnie brałbym pod uwagę ATE, Zimmermanny ale to już pewnie wymagałoby dopłaty
noodles Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 Dzięki Panowie za podpowiedzi. 2:0 dla TRW. Decyzja zapadła:). Pozdrawiam
noodles Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 W grę wchodził tylko zestaw Bosch'a lub TRW.
machina Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Ja mam od roku na tyle Boscha i od dwóch lat na przodzie Boscha i złego słowa nie powiem na ten zestaw:wink:
pakotomasz Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Ja rok temu przed wyjazdem na Chorwację wymieniłem przód na Bosch-a i jestem bardzo zadowolony. Dziś właśnie wymieniłem tył na Bosch-a, zobaczymy jak się będą sprawowały, ale nie spodziewam się przykrych niespodzianek:wink:
Rekomendowane odpowiedzi