Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W czym dokładnie tkwi problem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj rano przed wyjazdem do pracy zdziwiły mnie dziwne dźwięki dochodzące tak myślę z tych przewodów co idą progiem od strony pasażera, słychać w nich takie dziwne "puknięcia" właściwie to jakby "strzelanie", a w podszybiu w tym miejscu co znajdują się przewody z zaworkami od climatronika coś syczy i to dość głośno.... czynnik raczej mi się skończył bo nie chłodzi klima, podpinałem kompa zero błędów....

Co tym razem dolega mojej a4?

Pomoże ktoś obeznany w temacie?

Opublikowano

Przewody idące progiem stukają? tam nic nie idzie progiem...

A co do syczenia w podszybiu to tak ma byc, maja syczeć po zgaszeniu auta przez jakaś chwile, to normalne:wink:

Opublikowano
  • Autor
Przewody idące progiem stukają? tam nic nie idzie progiem...

A co do syczenia w podszybiu to tak ma byc, maja syczeć po zgaszeniu auta przez jakaś chwile, to normalne:wink:

sa takie dwa czarne przewody, idą przynajmniej u mnie :wink: zaraz jak zaczyna sie listwa progowa z przodu od strony pasażera, i te "strzelanie" słychać tak zaraz za kołem do okolicy połowy drzwi pasażera

wcześniej tego syczenia w podszybiu osobiście na słyszałem, syczy jak silnik jest odpalony i chwile po zgaszeniu ....

Opublikowano

to niewiem co Ty masz tam za przewody, moze coś wpada w wibracje i uderza tam, kanał i obserwacja:wink:

a co do przeowdów od klimy wczesniej tego nie było bo była zima, ale to wszystko jest OK:wink:

Opublikowano
  • Autor
to niewiem co Ty masz tam za przewody, moze coś wpada w wibracje i uderza tam, kanał i obserwacja:wink:

a co do przeowdów od klimy wczesniej tego nie było bo była zima, ale to wszystko jest OK:wink:

po pracy postaram sie zrobic zdjecie to wtedy bedzie moze jasniej :decayed:

Opublikowano

A nie piszesz przypadkiem o przewodach paliwowych?

Opublikowano

może koledze chodzi o przewód oparów z filtra węglowego bo gdzieś tam pod spodem się znajduje a cyka chyba ten zaworek na filtrze i może się jakoś to przenosi

Opublikowano

Możesz mieć rację, pamiętam jak w ibizie tak miałem jak zaworek na filtrze cykał:wink:

Opublikowano
  • Autor

byłęm dzis u mechaniora i właśnie mówił mi o tym zaworku i podobno to jest winowajca, wiecie może jak to dokładnie sie nazywa to bym:facepalm: zakupił....

Opublikowano

zawór elektromagnetyczny zbiornika z węglem aktywnym

Opublikowano
  • Autor
zawór elektromagnetyczny zbiornika z węglem aktywnym

dzieki za podpowiedz