nies Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Gratki Dawid :?: zawsze podobało mi się to imię i mój czteromiesięczny syn został tak ochrzczony a może Staś :?:
audia4s4 Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Gratki Dawid :?: zawsze podobało mi się to imię i mój czteromiesięczny syn został tak ochrzczony a może Staś :?: Stachu mu nie dawaj na imie, mnie kojarzy sie to z pijakami
Kaśka Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Przede wszystkim Gratulacje!! Może Przemek albo Arkadiusz, podoba mi się jeszcze Michał i Krzysztof.
jacekm Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 No to Im pomogliśmy Jeszcze ze dwa posty i wszystkie imiona wymienimy
dawkol-d1 Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 gratulacje :oklaski: Co do imienia to moje propozycje: Dawid :gwizdanie: albo Łukasz
GILI Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Gratulacje. Mam dwóch synów Szymona i Pawła i wydaje mi się że to drugie nie jest teraz popularne ,a za 2 tygodnie mamy chrzest córki Anny.
spanky Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Gratki ... moze Horch [dla nie wtajemniczonych - zalozyciel Audi] ...
Rekomendowane odpowiedzi