bartek723 Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 poszukałem w archiwum ale nic nie znalazłem mam pytanie czy powinno tak być jak przekręcę kluczyk w drzwiach kierowcy w lewo czyli otwieranie dwa razy opuszcza się szyba ??? Tak ma być czy coś nie tak jest ???
M@rcus Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Poszukaj wątków na temat modułu komfortu. Wszystkiego się dowiesz.
bartek723 Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Opublikowano 17 Lipca 2008 Dzięki nie wiedziałem że to jedna z opcji .A gdzieś opisane są takie opcje modułu komfortu ??
M@rcus Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Co rozumiesz przez "opcje"? Opcje są takie, że możesz kluczykiem (lub pilotem) zamykać i otwierać okna i szyber (jeśli posiadasz).
bartek723 Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Opublikowano 17 Lipca 2008 "OPCJA" miałem na myśli jedna z możliwości tego modułu i chętnie dowiem się co jeszcze on potrafi itp no może nie jasno sie wyrażam ale pierwszy raz mam z tym do czynienia wcześniej jeździłem Passatem 1990r więc różnica i szok wynikający z użytkowania A4 jest olbrzymi w moim przypadku nic jeszcze o niej nie wiem
M@rcus Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Jak na razie nie przychodzi mi nic więcej do głowy, niż to co napisałem wyżej... Znajdziesz pewnie jeszcze wiele rzeczy, które zaskoczą Cię w A4. Był tu wątek na temat tego typu "niespodzianek"... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi