DeXteR_NH Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Witam! Tak się składa, że ostatnio (no dobra, już ponad kwartał...) nie działa mi tylnia wycieraczka w B6 w avancie. Silniczek rozebrałem, został zregenerowany, nasmarowany, a mimo to dalej po podpięciu nie działa. Dzwoniłem do ASO i dowiedziałem, że to jakiś układ w tym silniczku prawdopodobnie zdechł i jest potrzebna wymiana. Robocizna 200zł, silniczek 560zł. Razem 760zł. Nie, dziękuję, nie skuszę się. Szukam po allegro silniczka do mojej Audicy i tu pojawia się moje pytanie - czy w B5, B6 i B7 były montowane te same silniczki? Miałbym większe możliwości poszukiwań... Pozdro!
Lukasz_mk2 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 szukałeś zamiennika tego silniczka na allegro? U mnie też mam podobny problem i znalazłem nowy silniczek firmy tarpan za 160zł z roczną gwarancją. Myśle że będzie to lepsze rozwiązanie niż używka, zwłaszcza, że nie ocenisz stanu używki jak jej nie rozbierzesz bo z wierzchu to mój też był nówka sztuka, a w środku dramat.
DeXteR_NH Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 OK, tylko czy te same co w B6 były również w B5 i w B7?
Tomex1981 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 W b6 i b7 montowali te same silniczki. Acz kolwiek ja bym szukał silniczka od b7 zawsze to nowszy. B5 montowali inne silniczki także na pewno nie podejdzie.
DeXteR_NH Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 dzięki za info, o to mi chodziło czyli numer części jest taki sam?
czaki22 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 z b7 po 100zł spokojnie kupisz, tylko zwroc uwage musi byc z wersji europa
Rekomendowane odpowiedzi