Skocz do zawartości
IGNOROWANY

proszę o pomoc - felgi i opony A4 B5 Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, bardzo proszę o pomoc. Niedawno zostałem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 Avant '99. Jestem super zadowolony, oprócz pierwszej awarii - pękniecie przewodu hamulcowego :) ale do brzegu- jedyny minus to koła i zawieszenie. Obecnie jest setup raczej zimowy - felgi stalowe z oponami jakiejś masakrycznej wielkości. Szukam więc felg alu i opon letnich. Poradźcie mi proszę jaki rozmiar najlepiej dobrać by wypełnić nadkola i nic nie tarło, dodam tylko że pewnie niedługo zawieszenie będzie obniżone. Nie będzie to pewnie gwint od razu ale na razie same sprężyny. Nie mogę już patrzeć jak takie ładne auto się prezentuje na metalach i zimowych oponach :shock3: z góry dziękuję za Waszą pomoc.

Big Up !

Opublikowano

no czas najwyzszy na zmiane opon z zimowych na letnie :wink: a co do felg i opon to wszytko zalezy jakimi drogami sie poruszasz i na czym ci zalezy na komforcie jazdy czy dobrym wygladzie :naughty:

Opublikowano

tak optymalnie żeby nie tarło i pomiędzy komfortem a wyglądem to będzie chyba koło 8x17" ET35 z oponą 225/45