Skocz do zawartości
IGNOROWANY

polerka auta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie wiecie kto w krakowie poleruje auta mam kolor czarny a własciwie juz matowy w jednym serwisie gość krzyknął 1 tys złotych to chyba drogo szukam czegos tańszego o wiele. mam nadzieje ze nie pomyliłem działów jesli tak to przepraszam.

Opublikowano

Tego typu polerkę robi większość ręcznych auto myjni w Krakowie. Z mojej strony, jeżeli się zdecydujesz na tego typu usługę, jedź na sprawdzoną myjnie. Bo jak Ci będą jakieś łebki robić coś takiego, to może się to różnie skończyć :disgust:

Opublikowano

Dokładnie tak !!! Moze dojść do przetarcia lakieru szczególnie na rantach , osobiscie polecam auto-myjnie na ul. Tynieckiej 51 . Tam oceni stan lakieru i powie czy warto to robić , jest nie drogi za taką usługę 200zł.

Opublikowano

Dokładnie tak !!! Moze dojść do przetarcia lakieru szczególnie na rantach , osobiscie polecam auto-myjnie na ul. Tynieckiej 51 . Tam oceni stan lakieru i powie czy warto to robić , jest nie drogi za taką usługę 200zł.

Dobrze wiedzieć, muszę sie tam wybrać wkrótce :)

Opublikowano

Macie jakąś sprawdzoną taką myjnie w Krakowie?

Opublikowano

Macie jakąś sprawdzoną taką myjnie w Krakowie?

os. Oświecenia - jak powiesz kierownikowi że ja Cię do nch skierowałem to na pewno dobrze Ci zrobią :good:

Ale pamiętaj, NIE rozmawiaj z szefową tylko z Mateuszem :wink4:

Opublikowano

s-plus krakow nowohucka tma ci zrobia wszystko