gelo_05 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 witam, wlasnie zauwazylem ze tylne lampy swieca gdy wlaczam pozycje, przesowam wajche do gory na mijania i swieci mi tylko jedna lampa . ma ktos pomysl co im sie dzieje? do tego jeszcze podswietlenie zegarow glupieje. wczoraj bylo,dzis rano nie, teraz jest 1/3. przebiegu wogole nie wyswietla od wczoraj. pomocy
Fido Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 tylne lampy swieca gdy wlaczam pozycje Nic w tym dziwnego.To przecież normalne, w nich są też żarówki pozycyjne. Sprawdź włącznik, może czeka go już wymiana na nowy.
gelo_05 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Opublikowano 31 Maja 2013 chodzi mi o to dlaczego gasnie mi jedna lampa gdy z pozycji przelaczam na mijania??? powinny swiecic obie. przelacznik byl czyszczony w sobote bo dlugie nie laczyly i po naprawie wszystko bylo ok.
Fido Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Jednak coś nie łączyło. Musisz raz jeszcze posprawdzać. Może styki już zużyte i nie przylegają, może zimne luty.
gelo_05 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 nie chce sie upierac bo za bardzo sie nie znam ale skoro z przodu obie lamy swieca tak jak nalezy z tylu jedna rowniez to chyba nie moze byc to wina przelacznika. brak slow do tego auta. ---------- Post dopisany 02-06-2013 at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany 31-05-2013 at 21:16 ---------- dzisiaj kolejna niespodzinka,przekrecam kluczyk kilometry sie pojawily o dziwo. odpalam, akumulator padl( polroczny), wlaczam swiatla mijania aby sprawdzic co z podswietleniem zegarow-kilometry znikaja podswietlenie w 1/3dziala. magia. do wycieraczek tez prad nie dochodzi. gdzie szukac winy??? zdejmowalem ostatnio licznik(przy odlaczonym akumulatorze) z tych dwoch kostek mozliwe ze przez to nalapal bledow i tak teraz swiruje?
enrike2 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 wlasnie ten wlacznik swiatel moze robic zwarcie i dlatego ci rozladowalo aku ja mam taki wlacznik na zbyciu w pelni sprawny tylko porysowany jakbys chcial
Rekomendowane odpowiedzi