patryk10015 Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Opublikowano 28 Lipca 2013 to może źle opisałem ale jak sprzęgiełko wysiadło i skręciłem mocno to ciężko powiedzieć czy to był pisk czy skrzypienie
blockout Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 mi po miesiącu od wymiany płynu od wspomagania na mineral febi zaczęło się takie skrzypienie jakby pod kierownicą coś ocierało lekko, ale nie dawało mi to spokoju i wymieniłem płyn na oryginał g004 i skrzypienie ustało
patryk10015 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 ja płyn wspomagania wymieniałem w grudniu 2012 roku więc jest jeszcze świeży raczej
87pitbull Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja mam takie same objawy skrzypienia, tylko jest ta różnica, że im cieplej tym bardziej skrzypi. Wydaje mi sie, że cos na zawieszeniu bo jak odsunąłem okno to było na zew słychac i jak sie auto buja na wybojach to jest to samo. Nie wiem co z tym robic, czy można te gumy jakoś odchylić i fuknąć smaru, czy raczej nie ruszać żeby się syfu nie nazbierało. Zaczyna mnie to coraz bardziej meczyć:/ Pomóżcie!!
patryk10015 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ja na wybojach nic nie miałem tylko przy skrecaniu
Chadury89 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Tez od jakiegos czasu mam irytujace skrzypienie dochodzace za kokpitem. Skrzypi najbardziej w upalne dni, na nierownosciach, na prostej drodze, przy kreceniu kierownica, przez caly czas. Zaczelo sie to od ustawienia zbieznosci i z kazdym tygodniem jest coraz gorzej. Podejrzewam drazki gdyz zostaly stare i z pod gumy jednego wyleciala woda chodz gumy cale, ale chyba oslona byla zapieta na srubie wiec sczelina mogla byc. Jutro podjade do speca od audi i sprobuje sie dowiedziec.
Rekomendowane odpowiedzi