Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

prosze o porade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w nie dlugim czasie mam zamiar kupic nowe kola do swojej Audi i ogladajac dochodze do wniosku ze orginaly sa bardzo drogie . Moje pytanie polega na tym , co myslicie o zamienikch ?? Czy lepiej kupic uzywany orginal czy nowy zamienik ??? np taki NOWE FELGI R652 AMALFI AUDI A4,A5,A6, S5 18 CALI (3286693231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Za wszystkie podpowiedzi bd wdzieczny .

Opublikowano

Ja wybrałbym używany ori zestaw :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Ale ori uzywane kosztuja same fele 5 tys teraz + opony nie chce pchac tyle kasy w kola tym bardziej ze teraz kupilem nowe 16 i pojda za grosze

Opublikowano

No ale jak chcesz tylko fele ałdi...:decayed: Poszukaj może czegoś innego ale markowego:wink: Ja kupiłem te felgi i jestem zadowolony 19 5X112 NOWE FELGI ALUMINIOWE TOMASON TN1 AUDI (3236693919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tzn ja kupiłem 18 ale et30 i jest ok

Opublikowano
  • Autor
No ale jak chcesz tylko fele ałdi...:decayed: Poszukaj może czegoś innego ale markowego:wink: Ja kupiłem te felgi i jestem zadowolony 19 5X112 NOWE FELGI ALUMINIOWE TOMASON TN1 AUDI (3236693919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tzn ja kupiłem 18 ale et30 i jest ok

Chcialbym miec felgi seryjnie produkowane dla audi najlepiej S5 moze ktos na forum bedzie oddawal w dobrej cenie

Opublikowano

ORI 18tek S5 (tego wzoru) nie ma, więc w grę wchodzi tylko replika. ORI wzór ma 19 cali, szerokość 8,5 cala i ET32. jak położysz dobre pieniądze to mogę Ci sprzedać moje :decayed:

Opublikowano
  • Autor
ORI 18tek S5 (tego wzoru) nie ma, więc w grę wchodzi tylko replika. ORI wzór ma 19 cali, szerokość 8,5 cala i ET32. jak położysz dobre pieniądze to mogę Ci sprzedać moje :decayed:

Dzieki ale 19 to chyba troche przesada a co myslisz o tych replikach??

Opublikowano

ja bym mniejszego koła do B8 nie założył. o replikach są różne opinie, ja osobiście nigdy nie miałem założonych replik... zdecydowanie bardziej wolę używane ORI niż nowe repliki. ale są i tutaj osoby, które są z replik zadowolone

Opublikowano

Repliki z tego linka sa ok...ten sprzedawca ma całkiem całkiem repliki ...brałem od niego kiedyś do BMW , miron miał tez w b7 od niego a teraz ma w b8 ...ja i on nie narzekalismy

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za podopwiedzi bede sie sklanial chyba ku tych z linku , a jakiej marki oponki do takiej feli byscie zarzucili napewno rozmiar 245/40 bo taki jest w katalogu

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------

A co powiecie o tych felach ???Alufelgi Audi 18" S-line GWIAZDY (3262142718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Jak masz możliwość to szukaj replik made in germany, a nie made in italy. Co do opon to zakładam, że budżet masz ograniczony więc rozsądnym wyborem będzie vredestein ultrac sessanta lub toyo proxes t1-r

Opublikowano

Made in Germany to jest Citroen c5 :wink: to o niczym nie świadczy ...WSP Italy są Made in Italy i są dobre

Opublikowano
Made in Germany to jest Citroen c5 :wink: to o niczym nie świadczy ...WSP Italy są Made in Italy i są dobre

Nie twierdzę, że WSP są złe. Skoro jednak made in germany o niczym nie świadczy to kupisz takie które są made in germany czy made in china?

Opublikowano

Jedrekx masz takie felgi na sprzedaz ; >?

Opublikowano
Jedrekx masz takie felgi na sprzedaz ; >?

mam u siebie ORI koła z S5, które mi się już znudziły.. ale ostatnio trochę mi się w życiu pozmieniało i nie stać mnie w chwili obecnej na ORI rotory.. chyba, że mi położysz 5k za S5 to spoko :decayed:

Opublikowano

Za 5K to rotory można wyrwać :P ale jakoś do mnie nie przemawiają do a4 widziałem na a3 białej wygląda kozacko.

Opublikowano
  • Autor

Ja widzialem Rotory na identycznej b8 jak moja i wyglada super , bym bardzo chcial takie zakupic ale nie mam zamiaru inwestowac tyle kasy w kola

Opublikowano
Za 5K to rotory można wyrwać :P ale jakoś do mnie nie przemawiają do a4 widziałem na a3 białej wygląda kozacko.

ja właśnie chcę wymienić na rotory.. tyle, że do A5 są droższe :decayed:

Opublikowano

Czyli Ty masz teraz Speedline ? S5 ?