SOGA* Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam Potrzebuje zrobić kilka nie wielkich poprawek lakierowych w mojej A4 Jaki preparat polecacie do takich poprawek? I czym idzie fajnie wyczyścić listwy chromowane przy szybach, grillu czy bagażniku? Dzięki, pozdrawiam.
Griffe Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Poprawek lakierowych - masz na mysli zaprawki? Do chromu np pasta Autosol, lub preparat megsa all metal polish
alarec Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 To ja do chromów polecę paste mothersa metal polish.
SOGA* Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dzięki wielkie, w najbliższym czasie ową kupie i zabieram się do czyszczenia Tak, chodzi mi o nie wielkie zaprawki..
Griffe Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Podjedz do mieszalni dorobia Ci 50ml lakieru bazy i dadze bezbarwny i spokojnie powoli pedzelek zwany kałankiem i jedziesz, lub patenty ale poczatkujacemu drogi patentowej nie radze i nawet nie opisuje.
Lucas21 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 A czym poprawić niewielkie ryski na lakierze w miejscach podatnych na rysowanie lekkie? minimalne wgłębienia, ale lepiej je zakryć
Rekomendowane odpowiedzi