wilku213 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jak w temacie. Jak nacisnę hamulec na postoju, to falują obroty. Jakieś pomysły? Czyżby coś z ciśnieniem na servo?
wilku213 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 w Doprowadzeniu ciśnienia do serwa?
wilku213 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Powiedz mi coś więcej, bo za bardzo nie znam szczegółów budowy serwa, gdzie tam może być problem prócz wężyka doprowadzającego ciśnienie do serwa.
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 serwo moze miec nieszczelnosc w kierunku trzpienia do hamulca do nożnego ogólnie rzecz biorąc nie jest to nic powaznego
wilku213 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ale naprawić trzeba. Posprawdzam wszystkie przewody idące od serwa, do kolektora, magla, pedału. Jak to nie będzie to, to będzie trzeba serwo rozebrać, jak to wygląda w środku to nie wiem
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jak to nie będzie to, to będzie trzeba serwo rozebrać, wymienić
wilku213 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 wszystko wiem, Dzieki dev za info
Rekomendowane odpowiedzi