Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Zacisk hamulcowy tylny lewy prosze o przeczytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niech bedzie 160

Opublikowano

okej 160zł za sprawny z gwarancją zacisk tylny lewy

ja w czwartek napiszę do Ciebie na pewno tutaj albo na ''PW'' ale tak jak mówię jak 160 to na 99,9% go wezmę czyli w czwartek bym go zamówił u Ciebie i tak myślę,że na wtorek by mi doszedł bo może jak byś dał radę zrobić to w piątek byś wysłał albo jak byś nie dał to w poniedziałek byś wysłał i by na wtorek/środę był ja w czwartek się odezwę na pewno

Pozdrawiam Cię Kolego

---------- Post dopisany 06-06-2013 at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2013 at 23:17 ----------

kolego devastation leci pw

---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ----------

Kolego to tak 160zł już razem z wysyłką za tylny lewy zacisk hamulcowy żeliwny 95 rok audi a4 b5 z 1rok gwarancji? tak jak nadal aktualne to biorę i teraz pytanie kiedy byłbyś wstanie wysłać go już?

Opublikowano

niestety, nie ma w tej chwili mozliwosci na "już"

wysyłka najszybciej w poniedziałek

Opublikowano

nie no spoko pasuje tylko pytanie czy w poniedziałek na 100% wysłał byś już zacisk tak bym na wtorek,środę go miał? jeśli tak i cena ta co uzgodniliśmy to napisz czy w poniedziałek wysłał byś i czy dane wysłać tu na pw czy może chcesz przez allegro jak tam chcesz już

Opublikowano

nie bede cudował przez obsrane allegro

zrób mi jeszcze raz zdjecie tego zacisku zeby nie było zwiechy odnosnie strony

Opublikowano

ale zdjęcie zacisku tak?to co zrobiłem to był prawy zacisk stary a mi cieknie lewy tylny a lewego tylnego nie mam luźnego by zdjęcie zrobić

Opublikowano

tak zacisku, bo z tego co pamietam wrzuciłeś foto ale coś mi nie pasowało

aaaa i uzupełnij profil bo nic nie wiadomo

Opublikowano

wiem kolego bo tamto zdjęcie było zacisku prawego tylnego a mi chodzi tak jak pisze o lewy tylny lecz zdjęcia nie mogę zrobić bo lewy tylny jest zamontowany w aucie a ten prawy to miałem luźny a pokazałem go dla tego,żebyś wiedział jaki bo tych zacisków jest trochę czyli taki co na zdjęciu tylko ''Lewy''

Opublikowano

nie musisz mi pokazywac jak wygladają zaciski w Twoim aucie, znam to jak anatomię własnej baby :facepalm:

pytalem bo widziałem na zdjeciu inna stronę, ale oki jutro sie nim zajmę

jak sie uda to go jeszcze wysle, na pw masz dane do przelewu

Opublikowano

I co z tym zaciskiem Kolego ?

Zamowiłeś, zacisk gotowy i cisza ... :kwasny: