AudiA4-SG Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Witam. Panowie i Panie, pomóżcie rozwikłać mi jeden problem bo staje się to co raz bardziej uporczywe :/. Od jakiegoś czasu zaczął "popierdywać" głośnik przedni drzwi kierowcy, głośniki ori na radiu concert. Wspomnę ze głośnik już wymieniałem i nic, co do kabli w drzwiach to też raczej słaby motyw bo jak sprawdzałem na OKO były całe, a owo "popierdywanie" jest przy otwartych jak i zamkniętych drzwiach ;/. Dodam jeszcze ze jak radio gra na 7 to "popierdywanie" występuje a jak zgłośnie do 12/13 i wyżej to znika a gdy ściszę to powraca. Aleeee :> nie ma tak cały czas, popodgłaszam kilka razy i gra dobrze ... ot i problem dzięki za pomoc.
przemoo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Mam to samo, moze czasem i głosnik musi se pierdnąć
gies0 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jak zacznie ci popierdywać przy otwartych drzwiach poruszaj tą gumową osłoną na kable jeśli przestanie problem tkwi w kablach ja tak u siebie wykryłem
Rekomendowane odpowiedzi