Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

pomysł na biznes, współpraca -- sklep myśliwski --

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się czym się zająć żeby jakoś to szło :D

posiadam prawie darmowy lokal, więc mogę być konkurencyjny. Niestety lokal nie jest w ścisłym centrum i docelowo na początku będzie prowadzony przez kobietę.

Macie jakiś ciekawe pomysły ?? Może ktoś chciałby nawiązać współpracę ?? jestem otwarty na propozycje :D

---------- Post dopisany 10-06-2013 at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany 06-06-2013 at 22:15 ----------

Panowie dawajcie jakaś burzę mózgów

Opublikowano

Lombard?

Opublikowano

a może na czym się znacie? czym się interesujecie? :)

napisz jeszcze jaki metraż, liczba mieszkańców w mieście itp

Opublikowano

Jak nie wiesz jaki biznes otworzyć to lepiej wynajmij ten lokal.

Opublikowano
  • Autor

miasto około 30 tys.

lokal około 35 metrów

może jakieś markowe buty

Opublikowano

Ja tak tylko luźno rzucę - dużo kobiet rzuca się na tanie ciuchy. Jak najtańsze. Bo biją rekordy, która taniej kupi.

Kit, że marna jakość, ale ma ciągle coś nowego.

Moja uwielbia np. Pepco - tam jest wszystko. Tanie. Jakość ujdzie. Zawsze coś kupi i wtedy buzia jej się śmieje.

Opublikowano
  • Autor

myśleliśmy już o outlet ale niedaleko już jeden jest

Opublikowano

w takim małym miasteczku markowe buty raczej by nie szły chyba że sami bogaci tam mieszkają ale nie sadzę teraz coraz więcej ludzi szuka wszedzie oszczedności

Opublikowano
  • Autor

no niby tak ale jak się rozejrzysz to młodzież nie nosi innych butów tylko markowe tj. nike, puma itp.

w tej chwili to jest straszne motanie się

nie dość że ciężko z jakimś ciekawym pomysłem to nawet jak się pojawi to nie wiadomo skąd brać towar w atrakcyjnej cenie.

może ktoś z was prowadzi jakąś hurtownię, i chciałby mieć przedstawiciela na Podlasie ?

Opublikowano
no niby tak ale jak się rozejrzysz to młodzież nie nosi innych butów tylko markowe tj. nike, puma itp.

w tej chwili to jest straszne motanie się

nie dość że ciężko z jakimś ciekawym pomysłem to nawet jak się pojawi to nie wiadomo skąd brać towar w atrakcyjnej cenie.

może ktoś z was prowadzi jakąś hurtownię, i chciałby mieć przedstawiciela na Podlasie ?

i pewnie jak wiekszosc młodych ma neta i szuka jak najtaniej:wink: u Ciebie co najwyzej przyjdzie sprawdzic rozmiar obuwia i zamowi na necie

Opublikowano

to może otwórz lumpeks jeśli nie ma żadnego w okolicy :-)

ciężki kawał chleba, ale przynajmniej dużo na inwestowanie nie trzeba.

Opublikowano
  • Autor

no fakt ludzie często chodzą tylko na przymiarkę

lumpeks (szmateks) bez szans jest tego tutaj w hooooj

Opublikowano

Wazony granitowe, lampiony etc? Dużo tego masz u siebie, bo ja u siebie mam w ch... i to w dobrych cenach, gdybyś zbadał rynek i był chętny na handel to wal do mnie :)

Opublikowano

Sklep z produktami dla gołębiarzy. Nawet nie wiecie jakie to ma teraz wzięcie :-P

Send from Samsung GT-9100

Opublikowano
  • Autor

pomysł maksymalnie ekstremalny, raczej wąskie gron nabywców. U nas w mieście nie ma za wielu gołębiarzy.

Opublikowano

Kolego sklep Chiński z ubraniami to niezły interes z tego co widze, coś al'a (pepko, kik) moja kobieta często tam chodzi i na prawde z tego co widzę nie sa złe te ciuchy, kupiła mi raz 2 koszulki 17 i 19zł. Ogólnie to koszulki kupuję sobie w Umbro i Reserved. powiem szczerze że te z Chińskiego sklepu są takiej samej jakości po pół roku nie widać po nich śladów "eksploatacji". Pełno jest hurtowni z tymi Chińskimi produktami

---------- Post dopisany at 13:37 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

Albo sklep wędkarski, zamiłowania w tym hobby nie brakuje

Opublikowano
  • Autor

w naszym miasteczku są dwa Chińskie Centra Handlowe więc nie ma szans z nimi konkurować, jest tylko jeden sklep wędkarski to może być jeden z pomysłów do możliwego zrealizowania.

Opublikowano

Ostatnio sam myslałem nad własnym biznesem raczej coś w kobiecym kierunku bym celaował tak żeby moja dziewczyna mogła się swobodnie i bez problemów tym zajmować, myślalem np nad sklepem z sukniami ślubnymi. szczerze powiedziawszy to jak masz lokal to już wieksza połowa sukcesu :wink:

Opublikowano

A myślałeś nad kawiarnią?? Gdyby było bliżej do wro to można by było pomyśleć nad współpracą. Zatrudniasz jednego kumatego cukiernika wkładasz około 10k i oferujesz torty, ciasta i miłą atmosferę przy kawie do tego mały ogródek i hula.

Opublikowano

monopolowy, całodobowy :wink: