makiGS Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 cześć, Panowie podpowiedzcie mi co robić z lakierem, jak dbać itp, a sprawa wygląda tak: maska odpryski, w niektórych miejscach klar zchodzi (małe ogniwka) - polerować lakierować jaki dla tego jest ratunek? sprawa druga kropki jak widać jak to pousuwać? ironX czy glinka, a może jakieś inne wynalazki znacie i ostatnia kwestia rysy jak się ich pozbyć (znalazłbym większe rysy) ewentualnie czym mogę to ratować wszystko jak o to zadbać, żeby się wszelkich zabrudzeń pozbyć. ps: jeszcze jedna sprawa nie mogę domyć felg z czarnego osadu czym?
adrianus Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 fele doskonale umyjesz plynem do mycia felg marki Nigrin, do kupienia w praktikerze, etc. silnie dzialajacy srodek, zawiera kwasy, elegancko czysci. a co do lakieru to poczytaj sobie tu na forum o tym calym temacie, duuzo info tu jest
Łęga Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 felgi możesz umyć preparatem do mycia plandek DIMER, odpryski rzecz normalna albo zamalować jakąś kredką lub pędzelkiem z ori farbą, zawsze to zamaskujesz żeby nie rzucało się w oczy a nie musisz malować
Griffe Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ze schadzacym klarem nic nie zrobisz, tylko zaprawki lub lakierowanie. Reszta uszkodzen lakieru to porzadne mycie, dekontaminacja i pelna korekta lakieru. Czarny nalot na felgach IronX od CarPro
Rekomendowane odpowiedzi