refrerefre Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 witam! zaswiecila sie I nie chce zgasnac;) podpiolem pod vag wyskoczyl mi "czujnik temperatury spalin3 zwarcie z plus" czy mial ktos podobny problem? koszt nowego 400-500 zastanawiam sie nad wycieciem dpf moglby ktos poradzic kto przerabial podobny temat? dzieki pozdrawiam
niestandardowy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 szukaj uzywki czujnika, tylko sprawdz w pierwszej kolejnosci okablowanie... sam mam bpw po kastracji, w razie gdybys nie znalazl czujnika pisz...
refrerefre Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 witam! Sprawdzilem okablowanie niestety ktos zle dobral wtyczke I zmontowal ja tasma. Kupilem zwykla dwu pinowa zarobilem podlaczylem I kontrolka sama zgasla Ale I tak sie zastanawiam nad kastracja dpf
niestandardowy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 no o tym na forum to troche jest napisane http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/all-b7-usuwanie-dpf-89545/
Rekomendowane odpowiedzi