kaszi6 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam. Około miesiąc temu zakupiłem audi a4 b6 z 2001r. W aucie jest założona nawigacja jednak nie podświetlają mi się przyciski od niej. (domyślam się ze fabrycznie nie było navi tylko podstawowe radio). Załączam poglądową fotkę nawigacji. Mam Nadzieję, że pomożecie:banan:
rafal9119 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 a po właczeniu swiateł mijania pali się podświetlenie????
kaszi6 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Czy są włączone światła czy nie, podswietlenie sie nie pali ;/ Jeżdżę częstona trasie Polska - Niemcy (dobra droga bez ograniczen;]) i jest to czasami denerwujące.
Fido Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 dobra droga bez ograniczen ??? Bez ograniczeń ??? Dziwne, bo robię taką samą trasę i ograniczenia są.
kaszi6 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Tylko , że od Mannheim do granicy z PL jest jeden fotoradar (600km) u nas by 12 postawili. Oczywiście są to tylko odcinki ale i tak frajda jest. Generalnie jazda nocą bez podświetlenia panelu navi jest denerwująca bo ostro rozprasza jak cos trzeba pogrzebac i zmienic np utwor.
Fido Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 No to masz rzut moherowym beretem do mnie Odkąd kupiłeś auto to nie było podświetlenia ? Jak tak to wyciąg i posprawdzaj kostki i kabelki. Może montowane wszystko na "krótko".
kaszi6 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2013 He;]Tak odkąd kupiłem samochód nie było podświetlenia. Oględziny audiolki robiłem w dzień- jak to się zresztą robi (i nie zauważyłem braku podświetlenia) Przed założeniem posta kupiłem specjalne klucze żeby wyciągnąć navi. Wszystkie kostki są dociśnięte nie ma luzów i raczej nie wygląda to na prowizorkę. Jest jednak jedna wolna kostka i nie ma miejsca w navi żeby ją wpiąć. ta kostka jest koloru czerwonego i nie mam pojęcia do czego służy(może tutaj jest pies pogrzebany). Jakieś pomysły ?? To mieszkasz w jakiejś miejscowości kolo Frankfurtu czy Mannheim ?
Fido Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 To mieszkasz w jakiejś miejscowości kolo Frankfurtu czy Mannheim ? W połowie drogi między nimi, okolice Wormsu.
Rekomendowane odpowiedzi