Bartass_1 Opublikowano 5 Maja 2006 Opublikowano 5 Maja 2006 Witam. Boom_Mike ma racje.. Tylko zestaw na przod.. Oczywiście nie zapominająć o głuszeniu drzwi bo bez tego ani rusz.. Te radyjka , które Ci polecił sa warte wyzszej ceny !! Widzialem w poscie Boom mike'a symbole... 12 ... cd35z :) jednostki godne polecenia !!!
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 jak się wygłusza drzwi / czym/ za ile ? [ Dodano: 2006-05-07, 13:30 ] a i jeszcze jedno, co sądzicie o tym http://www.allegro.pl/item100364922_nowy_zestaw_glosnikow_pioneer.html Czy w ogóle jakoś do 250 zł kupię coś co w miarę gra?
heluś Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=100493238 Taka mata mozesz wygluszyc drzwi cena za kawalek 25cmx50cm Przykleja sie ja i podgrzewa skutkiem czego wchodzi w mniej dotepne miejsca, to dopiero daje gwarancje dobrego brzmienia glosnikow w drzwiach, i nie mowie ze ta folia akurat jest najlepsza. Rozne sa ceny i jakosc.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 czym się ją podgrzewa? Żelazkiem ?
heluś Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 Nazwy nie pamietam ale taka a'la suszarka, nawet podobnie wyglada, tyle ze wlosy by spalila i sobie dmuchasz tym, ja mam akurat z dwoma stopniami nadmuchu. Dobra sprawa do takich rzeczy, a poza ty doskonale narzedzie do roboty przy elektryce gdy stosuje sie koszulki termokurczliwe ( BTW lepsze niz tasma izolacyjna). Mam nadziej ze juz ci troche rozswietlilem. PS. tania sprawa ta a gwarantuje ze nie raz sie przyda
Hugo Opublikowano 8 Maja 2006 Opublikowano 8 Maja 2006 Nazwy nie pamietam ale taka a'la suszarka, nawet podobnie wyglada, tyle ze wlosy by spalila i sobie dmuchasz tym, ja mam akurat z dwoma stopniami nadmuchu. To się nazywa opalarka Bradzo przydatna rzecz.A wygląda tak :arrow: Opalarka Bosch
heluś Opublikowano 8 Maja 2006 Opublikowano 8 Maja 2006 Nazwy nie pamietam ale taka a'la suszarka, nawet podobnie wyglada, tyle ze wlosy by spalila i sobie dmuchasz tym, ja mam akurat z dwoma stopniami nadmuchu. To się nazywa opalarka Bradzo przydatna rzecz.A wygląda tak :arrow: Opalarka Bosch Chociazby tak, po prostu mi nazwa z glowy wyleciala
Rekomendowane odpowiedzi