Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Klima włącza się i wyłącza co kilka sekund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mógłby ktoś zobaczyć jakie wartości wyświetlają się w kanale 26 na klimatroniku?

Opublikowano
Mógłby ktoś zobaczyć jakie wartości wyświetlają się w kanale 26 na klimatroniku?

A jaka jest kombinacja klawiszy w B6 bo sam nie wiem co jest z moją klimatyzacją. Dziś chodziła i się wyłączyła. Ale po jakimś czasie gdy kolejny raz wszedłem do auta to klima się włączała i wyłączała a później w ogole się nie włącza. JEszcze nigdzie nie byłem ale mam nadzieję, że to tylko brak czynnika. Ale żeby się tak włączała i wyłączała...czy to normalne by było?

Opublikowano

W B6 nie ma kodow

Opublikowano

a to, że klima działa co ~ 10 sec. o czym może świadczyć? ktoś coś miał podobnego? kabel będę mieć dopiero za tydzien żeby błędy sprawdzić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Problem rozwiązany. Miałem założony licznik z FIS`em po II lifcie i okazało się że wysyłał błędne informacje do klimatronika o temp. silnika. Dlatego też w kodach na kanale 26 zmieniały się cały czas wartości. Szkoda że nikt z forum nie chciał zobaczyć... Po odłączeniu jednego pinu od licznika wszystko działa jak należy, a na kanale 26 wyświetla się cały czas wartość "255".

Opublikowano

Kurcze, u mnie też świruje na tym kanale. Na przemian 255 i 16. Fakt, zegary zmieniałem ale na te z pierwszego lifta, bez fisa.

---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ----------

... Po odłączeniu jednego pinu od licznika wszystko działa jak należy,...

Podpowiesz który to pin? Sam do tego doszedłeś?

Opublikowano
  • Autor

4 pin w żółtej kostce, można go odłączyć i klima będzie chodziła bez problemu.

Opublikowano

Dzięki wielkie:drinks::thumbup1: Spróbuję. W zasaddzie mam stare zegary ale poprzedni właściciel tak poprzerabiał w nich podświetlanie, że szkoda zakładać.

---------- Post dopisany 26-07-2013 at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany 21-07-2013 at 13:35 ----------

4 pin w żółtej kostce, można go odłączyć i klima będzie chodziła bez problemu.

4 ale od końca :wink: Działa. :decayed: Teoretycznie wymiana panela klimy powinna załatwić ten problem, ale ten po I lifcie nie załącza sprężarki wcale.