zenek123 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witam, Przeszukałem całe forum i nie znalazłem informacji na temat jak dostać się do parownika klimatyzacji. Czy mogę prosić o jakąś informację? Pozdrawiam
darko Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 żeby sobie obejrzeć to wymontować dmuchawę ale żeby się do nie dobrać fizycznie,to bez zwalenia kokpitu raczej się nie obejdzie
zenek123 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2013 Chodzi o odgrzybienie klimy. Chciałbym to zrobić sam.
alf Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-odgrzybianie-klimy-paweu-183737/ Zastosowałem u siebie Wutha. Spryskać parownik po zdemontowaniu schowka i wentylatora.Potem wyjąć kratki nawiewowe, wsunąć wężyk i również spryskać. Dobry preparat, polecam. WURTH Odgrzybiacz klimy do klimatyzacji SERWISOWY (3279507335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi