Jurij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witajcie, Mam problem z kodowaniem, długim. Chciałem zmienić napięcie zasilania żarówek postojowych z 13,6V na 8 z groszami. Do tego ma mi posłużyć długie kodowanie na module 9 i lcode. Włączam VCDS a tu nie mam długiego kodu. Screen poniżej Screen z VCDS Gdzie lub jak mogę jeszcze znaleźć długi kod dla modułu centralnej elektryki ? Pacjent to Audi A4 B6r, 2004, AVF VCDS 10.6.3
Marcino87 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 w tych samochodach nie ma long coding
zbyszek7791 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 poszukaj w adaptacjach może tam coś bedzie
hejneken Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Mam taki sam problem w swojej B7 nie mam kodowania długiego, w tym modelu też nie była dostępna ta opcja ?
Pablo_s-c Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 W większości modułów nie ma long, ale gdzieś tam widziałem, że było dostępne... nie wiem czy nie w silniku (01)... Kuknij sobie, ja nie mam jak póki co... Co do tych żarówek to w B6 (ani w B7) raczej się nie przyciemni postojów z przodu przez VCDS. Tylne owszem, można w regulować adaptacjach.
Rekomendowane odpowiedzi