ybacay Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam! Mam zamiar ubezpieczyć (OC+AC) auto w Go Direct - czyli mowiac prosciej w mBanku/Multibanku/BRE. Korzystal juz ktos z Was z uslug tej ubezpieczalni i moze cos ciekawego na jej temat powiedziec? pozdrawiam Michal (Baca)
moro99 Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 jak dla mnie drogo :\ Sprawdz oferte w Likas Banku (oni sprzedaja Alianz) generalnie najtaniej jak dotad mi krzyczeli w najbardziej skrajnym przypadku nawet ponad 50%
ybacay Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Opublikowano 27 Lipca 2008 Wziąłem w końcu Generali - najtaniej mi wyszło. Chociaż i tak drogo :/
DAWIDBORI Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 wedlug mnie link4 najtanszy jesli chodzi o oc
domelq Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 Jak sprawdzałem miesiąc temu to najtaniej było na poczcie
truckmaniac Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Wziąłem w końcu Generali - najtaniej mi wyszło. Chociaż i tak drogo :/ Ja też tam ubezpieczyłem swoje Audi. Z racji tego, że mam 60% znizki na OC, dostałem od ręki 40% na AC
Rekomendowane odpowiedzi