cabanmat Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Witam Dzisiaj zauważyłem że nie mam świateł biegu wstecznego... Jutro sprawdzę bezpieczniki... w ogóle jak się któryś odnosi do świateł wstecznych... Auto dawałem do mechanika na wymianę klocków hamulcowych przednich z czujnikiem, możliwe że coś niechcący przerwał ?
syczylyjczyk Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Witam.Sprawdż żarówki,ew ,na skrzyni biegów jest czujnik zdejmij kostkę i połącz przewody w kostce.
cabanmat Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2013 Żarówki raczej nie Bo ostatnio światła były Może ten czujnik.. Jaką kostkę mam znaleźć ? Jak podłączę jutro VAG COMa to pokaże jakiś błąd ? W jaką sekcje wejść aby odczytać błąd tego czujnika ? ---------- Post dopisany 23-06-2013 at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany 22-06-2013 at 23:53 ---------- Odświeżam
bediks Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Mi nie pokazało błędu jak miałem go.uszkodzonego Musisz szukać na skrzyni jest on włożony w skrzynie, z niego wychodzi kabel z kostka , ciężko wytlumaczyc
cabanmat Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2013 Można prosić jego numery albo przykład jakiegoś zamiennika ?
bediks Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 W dziale części jest mój temat etka online Wejdź sobie i sprawdź jaki powinien być nr Ten czujnik działa na zasadzie światła w lodowce i tam się poprostu do tego guzika syf dostaje i szwankuje, ja kupiłem kiedyś uzywke na allegro i działa git
cabanmat Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2013 Panowie który bezpiecznik jest od świateł biegu wstecznego ? Zrobiłem zdjęcie rozpiski bo na necie są dwie różne wersje Zacząłem lecieć wszystkie bezpieczniki i zresetowała mi się data i godzina Patrzę na zegary a tu 4 Maj 2001 Już wiem... siódemeczka "Rückfahrleuchte"
Rekomendowane odpowiedzi