MAx Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ylko dostanie się do parownika daje 100% efekt a jak gleboko tego parwnika trzeba szukac????? bo zdemontowaniu wentylatora od strony pasazera zobaczysz go po lewej stronie w srodku obudowy pozdrawiam :biggrin: :biggrin: duzo zabawy z tym?
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ylko dostanie się do parownika daje 100% efekt a jak gleboko tego parwnika trzeba szukac????? bo zdemontowaniu wentylatora od strony pasazera zobaczysz go po lewej stronie w srodku obudowy pozdrawiam :biggrin: :biggrin: duzo zabawy z tym? 30 minut lekiej pracy , troszke odkrecania :biggrin:
nuzip Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Mam pytanie. Jaki jest koszt serwisowania klimatronika w A4?
Gość Iceman Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Mam pytanie. Jaki jest koszt serwisowania klimatronika w A4? podjedz do serwisu auto klimy w swojej okolicy to sie dowiesz w całej Polsce sa rózne ceny :biggrin:
pre_pl Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Mam pytanie. Jaki jest koszt serwisowania klimatronika w A4? 120zł-200zł ceny naprawdę różne, podzwoń
Gość Iceman Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 120zł-200zł ceny naprawdę różne, podzwoń pre_pl a wiesz co to jest serwisowanie klimatronika bo ja nie bardzo,wiec skad bierzesz cene 120-200 zł
szogun0 Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Prawdopodobnie jest to normalna obsługa serwisowa klimatyzacji, czyli regeneracja czynika i ogrzybianie.
Gość Iceman Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Prawdopodobnie jest to normalna obsługa serwisowa klimatyzacji, czyli regeneracja czynika i ogrzybianie prosze cie , niepiszcie takich zeczy
pre_pl Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 a wiesz co to jest serwisowanie klimatronika bo ja nie bardzo,wiec skad bierzesz cene 120-200 zł właściwie masz rację, ale pomyślałem tak jak szogun0 : Prawdopodobnie jest to normalna obsługa serwisowa klimatyzacji, czyli regeneracja czynika i ogrzybianie.
nuzip Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Dzięki za podjęcie tematu kosztów przeglądu klimatronika. Chodzi o normalny coroczny przegląd. Znajomość ceny pozwala przeprowadzic negocjacje.Pozdrawiam wszystkich.
Gość Iceman Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Dzięki za podjęcie tematu kosztów przeglądu klimatronika. Chodzi o normalny coroczny przegląd. Znajomość ceny pozwala przeprowadzic negocjacje.Pozdrawiam wszystkich. u mnie przeglad nic nie kosztuje , wiec juz wiesz jak negocjowac
nuzip Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Icemankoszalin pytam, co znaczy u mnie. Jesteś właścicielem warsztatu, czy użytkownikiem, który sobie sam robi przegląd. Zadałem konkretne pytanie i spodziewam się sensownych odpowiedzi. ?
pre_pl Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 nuzip : http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=6587 stopki Ice'a nie widziałeś ?
Gość Iceman Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Icemankoszalin pytam, co znaczy u mnie. Jesteś właścicielem warsztatu, czy użytkownikiem, który sobie sam robi przegląd. Zadałem konkretne pytanie i spodziewam się sensownych odpowiedzi. ? wyluzuj i czytaj posty i tematy o klimie to bedziesz wiedział www.auto-clima.com.pl
nuzip Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Dzięki za informacje o icemankoszalin. Już wszystko znalazłem, ale dalej drążę temat. Dzięki za propozycję, ale wybaczcie, nie pojadę przecież z Lublina do Koszalina. To jasne. [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 11-03-2007, 22:02 ] to temat o przeglądach klimatyzacji
Gość Iceman Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Dzięki za informacje o icemankoszalin. Już wszystko znalazłem, ale dalej drążę temat. Dzięki za propozycję, ale wybaczcie, nie pojadę przecież z Lublina do Koszalina. To jasne. nikt ci nie kaze jechac tylko ci odpowiedzieli na twoje pytanie które zadałes Icemankoszalin pytam, co znaczy u mnie. Jesteś właścicielem warsztatu, czy użytkownikiem, który sobie sam robi przegląd za przegląd polegający na sprawdzeniu sprawności pracy układu klimy koszt u mnie 0 zł pozdrawiam :biggrin: i proponuje zamknąc temat bo do niczego nie prowadzi
dzerbok Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Ma ktoś zdjęcia gdzie jest filtr kabinowy w a4 b8 bo leń mi się włączył i szukać mi się nie chce o tej porze Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi