maciej78-17 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam kupilem niedawno audi a4 b5 2001r 1.8t 180km Q i moj problem polega na tym ze na liczniku caly czas wyswietla mi sie AIR BAG, blad zostanie usuniety vagiem chwile jest dobrze a potem znowu powraca... Jezeli chodzi o wlacznik/ wylacznik Air bag to zawsze znajduje sie w schowku w desce prawda ? ja niestety u siebie go nie znalazlem.. w ogole nie mam tam zadnych wejsc na srubki aby go tam przykrecic dlaczego ? przeniesiony jest gdzie indziej ? i jak to jest mozliwe ze go tam w ogole nie ma hahh ? dodam ze w histori tego auta byla kolizja z przodu w prawa strone.. Z gory dziekuje za odpowiedzi
adrian998998 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Powiedz mi jaki blad Ci powraca?
maciej78-17 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 no spowrotem na liczniku pokazuje sie air bag
bediks Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 To to wiemy potrzebny jest kod błędy z vaga bo powie on dokładnie o która poduche chodzi bo tak to można z fusów wróżyć a wyłącznik nie był montowany we wszystkich autach
Rekomendowane odpowiedzi