Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ANB] Audi A4 B5 dzienciol // Stage2 // Avus III

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Coś się pewnie wymyśli , będziemy działać jak będą opony , gwint itp :)

Opublikowano
Nareszcie coś w temacie się ruszyło , ten sezon spalony , ale w przyszłym roku będzie już ładnie , wkońcu !

http://s6.ifotos.pl/mini/WP000379j_eenqrhs.jpg

fajny wzór , 8,5cala?

Opublikowano
  • Autor

No niestety albo stety 8,5J , trafiły się w takich pieniądzach że szkoda było nie brać ;) a w razie W c0ś się wypchnie dystansem i będzie git. Szczerze przeszło mi już spasowywanie co do mm gdzie strach później wrzucić kogoś do tyłu żeby nie paliło błotników. Będzie ładnie i z głową.

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ----------

Swoją drogą Panowie , jest jakiś patent ludzki , a nie podkładki żeby delikatnie podnieść drzwi kierowcy ? Bo czasem nie zamykają się "idealnie" i zatrzymuja na zamku co mnie irytuje

Opublikowano

zmienic zawias, lub spróbować otworzyc dzwi zlapac za koniec i szarpnac do gory :)

Opublikowano
  • Autor

Ludzkie to nie jest :D ale szarpnięcie pomogło na jakiś czas ;)

Rozkopałem cały schowek , rozebrałem drzwi , fabryka , każda karteczka , każda wtyczka , każda ori trytytka - Fabryka !

A podświetlenie nóg i obrysówka w drzwiach pasażera jak nie działała tak nie działa ...

Opublikowano

krancowka w zamku?

Opublikowano
  • Autor

Jak otwieram drzwi zapala się normalna lampka , ale tylko podświetlenie nóg i obrysówka nie :/

Opublikowano

no tak, wyciagnij lampke obojetnie ktora, wez miernik do reki na przewodzie brazowo czerwonym powinien pojawic sie (-) po otwarciu dzwi pasazera - jezeli nie ma uwalona/zabrudzona krancowka w zamku, na przewodzie siwo-czerwonym powinien byc (+) ale jakstrona kierowcy chodzi prawidlowo to raczej (+) bedzie i po stronie pasazera bo jest to zasilane z jednego miejsca....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Koła w przyszłym tyg będą już malowane i ogarnięte :banan:

Powiedzcie mi , czasem mam tak że gdy np. na 3 biegu z małej prędkości próbuje rozbujać auto to coś przez chwile zaczyna dzwonić (blacha o blache) , nie wiem jakaś poducha , sprzęgło nie mma pojęcia co to może być

---------- Post dopisany 27-06-2014 at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany 21-06-2014 at 12:53 ----------

To że na fisie nie pokazuje otwartych drzwi tylko otwartą samą klapę bagażnika , to coś jest zjebawszy czy początek 99r tak miewał ? :)

Opublikowano

jest to normalne:wink: zalezy od producenta licznika vdo albo jagger

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie , prawdopodobnie czeka mnie rozbieranie deski rozdzielczej , bo umarła mi sprężarka klimy już w zeszłym roku i zasyfiła układ opiłkami, powiedzcie ile piwa kupić żeby ją rozebrać ? :)

Z nowości jeszcze w weekend byłem bo KW Var 2 ale niestety okazało się że tłoczyska nie wychodzą , no i koła się malują :)

Opublikowano

rozumie ze chcesz od razu wymienic parownik? bo jezeli chcesz go wyciagnac do plukania to nie ma sensu rozbierac deski, tylko rozkrec go na podszybiu i jazda.... ja zrobilem sobie przejsciowke z zaworem, z jednej strony ladowalem zaot a z drugiej go wypuszczalem, cos na zasadzie plukania nagrzewnicy, podobnie zrobilem z wezami,

Opublikowano
  • Autor

Wiesz co jeszcze nie wiem , gościu mi mówił że pod deską jest "coś" jakiś fileterekczy cuś nie skumałem co , tak jak w passatach b5 że trzeba to ogarnąć bo nie ma sensu wymiana sprężarki bez tego

Opublikowano

dokladnie jest to zawor rozprezny/filterek/dysza roznie na to mowia w b5 jest na podszybiu, wymiana jego to podstawa przy zajechanej sprezarc, koszt 8-10zl w IC (nie szukaj w (aso) roboty na 15min, i do wszystkiego jest piekne dojscie po zdjeciu podszybia....

Opublikowano

air na sprzedaż aktualny nadal czy sprzedany??

Opublikowano
  • Autor

Auto oddane , filterek fakt jest na podszybiu ale jest jeszcze "coś" za nagrzewnicą co trzeba wypłukać i nie wiadomo czy da rade bez ściągniecia deski :(

Opublikowano

Było wrzucać aira, a nie sprzedawać -.-

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Może jeszcze kiedyś będzie , aktualnie się nie napalam ;)

Coś się dzieje pomału :)

11afa136d2e4e921m.jpg

Opublikowano

Znowu żółty kolor :wink:

Opublikowano
  • Autor

No wymyśliłem tak to sobie , a jak będzie to się zobaczy :P