Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

od czego te czujnik? i czemu jest niepodłączony?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napelni tak jak przedlifta, na wysokim, tylko nie na skraplaczu a na ns tej drugiej rurce kolo tej cisnieniowki, odmierzy ilosc waga i wpusci w uklad, albo wezem od 410 za mias tej cisnieniwki co masz wkrecona..... ja ogarniety koles to bez problemu sobie poradzi

Opublikowano

dokładnie tak jak Przemo napisał jezeli ogarnięty :decayed: bo ja jak zakładałem klime to brałem od moskala rurki on miał chyba z 97 rok samochód to był tylko jeden zawór. Jak pojechałem na nabicie to gostek powiedział mi że nie da rady muszą być dwa zawory i musiałem rurkę wymienić na ten z zaworem. Ale wiem że da się to zrobić nawet jak jest jeden zawór tylko musi być gość ogarnięty :decayed:

Opublikowano

w polifcie tego nie ma ktoś zmienil rurki ze starszej a4!!

Opublikowano
  • Autor

to już ustaliliśmy. teraz tylko pytanie czy nie lepiej zmienić na taką co powinna być oryginalnie.

---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

czy z AJM podejdzie do mojego AVG ? bo mam blisko AUDI A4 B5 LIFT 1.9 TDI PRZEWÓD KLIMATYZACJI - m.allegro.pl

Opublikowano

bd pasować ,ale ja bym zostawil tak jak masz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

sam nie wiem. w sumie i tak będę zmieniał osuszacz to i tak muszę rozkręcać układ i tak. U nas kumatego od klimy nie znajdę który by to nabił przy takim układzie jak jest teraz.

---------- Post dopisany 11-07-2013 at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany 10-07-2013 at 19:03 ----------

już mam przewód z polifta, gwint ładny, byłem w Inter Carsie żeby kupić oring do tego przewodu (pomiędzy przewód a nagrzewnice klimy) ale mają tylko w paczkach po 20 szt. Na kupionym przewodzie mam oring i nie widać żeby był aż tak bardzo styrany. Przy zakupie osuszacza są w zestawie oringi więc jest dobrze.

---------- Post dopisany 13-07-2013 at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany 11-07-2013 at 10:46 ----------

---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

[/color]czy z AJM podejdzie do mojego AVG ? bo mam blisko AUDI A4 B5 LIFT 1.9 TDI PRZEWÓD KLIMATYZACJI - m.allegro.pl

bd pasować ,ale ja bym zostawil tak jak masz

z AJM nie pasuje do mojego AVG, z AJM jest rurka odwrotnie zakrzywiona ta od parownika klimy do osuszacza

---------- Post dopisany 14-07-2013 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 13-07-2013 at 23:51 ----------

ten cały czarny to z AJM

DSC00772.jpg

---------- Post dopisany 18-07-2013 at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2013 at 00:01 ----------

już mam tak jak być powinno