zizel Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 witam ostatnio maglownica zaczala puszczac olej z powodu jak sie okazalo peknietej oslony na drazku ( listwa ma rdzawe wżery przez wilgoc) znalazlem taka oferte co na to powiecie? cena mnie troche kusi, znacie moze te zakłady? MAGLOWNICA PRZEKŁADNIA VW PASSAT B5 AUDI A4 A6 GW. (3366699242) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub to MAGLOWNICA , PRZEKŁADNIA AUDI A4 , VW PASSAT B5 (3348456370) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 jakie jest Twoje pytanie ? ja osobiście w b4 i w b5 dawałem do regeneracji, oczywiście gwarancja na to była, moim zdaniem lepsze to niż kupno używki
swiezak84 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 jakie jest Twoje pytanie ? ja osobiście w b4 i w b5 dawałem do regeneracji, oczywiście gwarancja na to była, moim zdaniem lepsze to niż kupno używki otwierales te linki? na tych aukcjach sa maglownice po regeneracji a nie uzywki co do pytania wlasciwego - zakladów nie znam, ale widze ze np. ten drugi ma same pozytywy wiec powinno byc ok. wazne zeby byla jakas pisemna gwarancja
zizel Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Opublikowano 6 Lipca 2013 wiem ze regenerowane a wiecie panowie moze jakiej firmy byly wkladane maglownic w b5 2000 tdi ajm Q bo nie mam teraz mozliwosci sprawdzic a to dosc pilne a wiem ze producentow blo dwoch
JawoR36 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 wiem ze regenerowanea wiecie panowie moze jakiej firmy byly wkladane maglownic w b5 2000 tdi ajm Q bo nie mam teraz mozliwosci sprawdzic a to dosc pilne a wiem ze producentow blo dwoch Nie ma to najmniejszego znaczenia przy wyborze magla bo i tak pasują. Nie istotne jaki silnik czy też producent. Producenta można sprawdzić na tabliczce, wjeżdżając na kanał.
Rekomendowane odpowiedzi