Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG]Zwyczajne A4 by Przemek0922 18-stki in orange, gwint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wydawało mi sie ze 70 są dość spore a nie chce zeby wygladało to jak rury od rynny :D A twoj wydech naprawde ładnie sie prezenci wiec chyba sie zdecyduje na 80mm :)

Opublikowano

bierz te buzzery co ja mam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie :) pokaże dzisiejsze zmaganie :) Wymiana oliwy, filtrów i czyszczenie układu paliwowego. Oraz pokaże setup zimowy, wpadły nowe opony sava eskimo s3+ 195/65/15 4 sztuki :) ale nie moge ich narazie wytestowac :naughty:. Oliwa zmieniona z Castrol Magnatec 10W40 poł syntetyk na Motul Specific pełen syntetyk 5W40 poniżej zdj.

DSC_0445.jpg

DSC_0452.jpg

Tutaj z B5-tka kolegi.

DSC_0459.jpg

Fotki wnętrza i silnika których nie dodałem wcześniej.:doh:

DSC_0447.jpg

DSC_0448.jpg

DSC_0449.jpg

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ----------

Chciał bym zapytać o moje dwa problemy:

1. problem wyciek oleju lub płynu hamulcowego

widać kropelke na śrubie.

DSC_0458.jpg

2. również związany z olejem ale tym razem egr został zaślepiony już jakiś czas temu i zaczoł się z niego sączyć olej który leci prosto na plecionke.

DSC_0461.jpg

---------- Post dopisany 21-01-2014 at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany 13-01-2014 at 22:37 ----------

up

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Miło było poznać :hi:

Opublikowano

siema koleżko ładne auto można by było się spotkać kiedy ja z Zambrowa jestem, walczę ze swoją po wymianie elektro hydro-napinacza bo po wymianie wytrzymał 3 dni i wysłali go do niemiec na sprawdzenie

Opublikowano
  • Autor
Miło było poznać :hi:

Mnie również :siema:

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

siema koleżko ładne auto można by było się spotkać kiedy ja z Zambrowa jestem, walczę ze swoją po wymianie elektro hydro-napinacza bo po wymianie wytrzymał 3 dni i wysłali go do niemiec na sprawdzenie

Jak coś to pisz na pw . Bo problemu nie widze żeby spotkać sie i pogadać :)

Opublikowano

oki koleżko to będę się odzywał

Opublikowano

Prezentuje sie SROGO !!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

[/color]Witam ponownie po małym zaniedbaniu wątku mojego Audi ;) Wpadł ori ksenon od jaszczura :) Obłyśniki poszły do regeracji , wpadły ori żarniki D2S philipsa 4800K 85122+ ale ceny originalnych żarników są :thumbdown: przy okazji wymiany soczewek pomalowałem lampy na czarny mat oraz gril potraktowałem Plasti lakiem. Zdj dodam jutro. A dziś pokaże wam jak jedzie moje wozidło po programie na 136KM 302 NM odrazu mówie , że nie hamowane tyle przeliczyl nam program . ;)Audi smoke - YouTube

a Tutaj zdj .

DSC_0145.jpg

DSC_0148.jpg

DSC_0144.jpg

DSC_0150.jpg

DSC_0083.jpg

up

Opublikowano

Nie szkod ci auta tak upalac diesla? :\

Opublikowano

Lampy ladne ,ale halogney tez delikatnie przyciemnij :D .bedzie ladnie gralo ,bo ten zolty nie pasi do niczego

Opublikowano

ładnie ogarniasz ją ja z tydzień temu dopiero ogarnąłem auto żeby jezdziło bo od tamtej pory co rozmawialiśmy walczyłem z nią i mechanikami ale została ogarnięta mega teraz mam zadowolenie

będę musiał kiedy wpaść obadać lampy bo swoje chcę w zimę ogarnąć sam na smokedy

Opublikowano
  • Autor

Autko było upalane raz :) i wiecej nie bedzie :D opony poszly odrazu na śmietnik :) Myślałem zrobić halogeny tak jak Szafa ma zrobione odblaski w drogowych. Na wiosne zbieram pieniążki i bede malował cały samochód.

Chudy znajdz jakis kontakt do Gwerty i niech Ci zrobi ktoś profesjonalnie, bo ja mam samorobki i wiele bym poprawil . :D

Opublikowano

sam muszę spróbować jedne już robiłem w toledo 1 polifcie i było git jak nie zrobię to nie uwierzę,po prostu muszę sam jak będzie taki będzie efekt

Opublikowano

Auto robi wrażenie a koła naprawde robią robote. Ja tez planuje pomarańczowe malowanie felg i znaczka :)

Opublikowano

Pomarańczowy ładny ja myślę u siebie nad zielonym :decayed: ładna fura bezawaryjnosci :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ja jak swoje malowałem to myślałem właśnie nad zielonym ;) taka limonka :D Tutaj macie dzwięk wydechu i odcinke ;)

Opublikowano

jaki program Ci moc wyliczal ?

Opublikowano
  • Autor

jutro Ci napisze nazwe bo musze do kolegi przedzwonić bo nie pamiętam ;)

booster70 ten program to

VAG EDC SUITE

Tak świeci mi ksenon

Edytowane przez Przemek0922

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka razy do odcinki i piasek w drodze do wymiany :D Widzę, że się tu sporo pozmieniało... Miżesz coś więcej o tym programie napisać? Porównywałeś z hamownią?