rocco26l Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Witam. Moja audiczka wyglada tak. Mam na wykonczeniu amorki i chcialbym przy okazji obnizyc troche. Widzialem jak tu chlopaki wymieniaja sprezyny na h&r i bardzo mi sie podoba. Doradzcie jak w praktyce z takimi sprezynami czy to dobra firma i jakiej jakosci sprezyny i czy to bardzo wplywa na konfort po naszych drogach i jakie amortyzatory do tych sprezyn najlepiej kupic Pozdrawiam. ---------- Post dopisany 30-10-2013 at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany 06-07-2013 at 20:22 ---------- Napiszcie cos na temat tych sprezyn h&r obnizajacych o 35 mm i jakie amortyzatory do tych sprezyn kupic.
Fr0styyy. Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Ja u siebie mam -35 z przodu jak na razie, na tył nie mam koncepcji żeby wymienić Jeździ się całkiem dobrze, ale po wyminie sprężyn i amorów zaczęło coś stukać z przodu
uciniak Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Tzn w porównaniu do standardowego zawieszenia to tak jak byś młotkiem w łeb dostał.Prowadzenie o niebo lepsze a komfort odczuwalne gorzej , ale idzie się przyzwyczaić.
Rekomendowane odpowiedzi