siwy1303 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam chciałbym się dowiedzieć czy jeśli nie posiadam grzanych siedzeń to mogę włożyć klimatronik z grzanymi siedzeniami i będzie działał Czy jakieś błędy wystąpią
Trzastek Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chyba chodzi o panel do klimatronika co posiada pokrętła do grzanych siedzeń? Panel będzie ci działał , natomiast grzane siedzenia to musisz sobie dorezać jak nie masz.
siwy1303 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 dokładnie chodziło mi o to Bo mam klimatronik 2 Din z grzanymi siedzeniami a mój 1 Din nie ma grzanych siedzeń i auto tez nie posiada grzanych siedzeń i po co mam kupować nowy skoro ten będzie dobry Mam zamiar zakupić RNS-E Jak mówisz że będzie działał ten 2 Din do mnie to tylko zakup RNS-E i gotowe
Stichy Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Bierz z grzanymi - bedziesz mial juz na dalsze modzenie zadatek
siwy1303 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 a tak już co bym potrzebował do grzanych siedzeń mając klimatronik z grzanymi chciałbym skore z grzanymi zapodać
Rekomendowane odpowiedzi