najkpio Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Panowie dzis skanowalem samochod i wyskoczyl błąd- jestem w tym laikiem i bardzo prosze o pomoc 18010 Power Supply terminal 30: Voltage too Low P1602-002- Lower limit exceeded-intermittent readiness : 0000 0000 Prosze pomocy o co chodzi. Jesli o akumulator to ostatnio na nowy wymienilem
maciejek Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Spadek napięcia poniżej limitu, nie ciągły to możesz śmiało wykasować. Padł Ci kiedyś aku? Tylko w jednym systemie tkwił ten błąd? Jeżeli tylko w jednym to błąd został Ci w spadku po czyimś padnięciu aku.
najkpio Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Opublikowano 25 Lipca 2008 tydzien temu padl zupelnie aku i kupilem nowy. Kupilem tez vaga ale jestem kompletnie zielony jak to skasowac, az wstyd sie przyznac.. Mozesz mi to jakos łopatologicznie wytłumaczyc ? mam vaga 409
spanky Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Mozesz mi to jakos łopatologicznie wytłumaczyc ? mam vaga 409 prosciej sie nie da
Rekomendowane odpowiedzi