Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Navi plus RNSE Pomocy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę wszystkich znawców o radę czy Navi plus RNSE z dwoma wejściami na kartę sd będzie odtwarzała pliki muzyczne mp3 zapisane na karcie sd?

Opublikowano

bedzie

Opublikowano

Tylko na karcie SD

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze jedno mam teraz w swojej b6 2002 rok radio symphony 2 i chcę zrobić przekładkę na RNSE tak jak w opisie. Mam pytanie o złącze w symphony 2 mam 8 pin a w RNSE jest 12pin jak to połączyć czy są jakieś przejściówki złącza do kupienia. I czy navi z 2007roku będzie pasować do b6

Opublikowano

bedzie pasować :wink: kupujesz iso-isoII , przejściówke antenową i antene i bangla:naughty:

Opublikowano
  • Autor

domin79 napisz mi co to jest i do czego służy (Bangla)?

A chodzi ci o antenę GPS?

Opublikowano

Witam.

Tak. Będzie czytać.

tylko że np w mojej a4 RNSE nie czyta kart powyżej 1 gb, ale to jest napisane w instrukcji obsługi. Jeśli nie masz to moge ci wysłać instrukcję w jęz polskim do RNSE.

Jest też kłopot z czytaniem jeżeli jeden utwór zawiera powyżej 100 mB. Wtedy utwór nie będzie widoczny przez RNSE

Opublikowano
  • Autor

Wielkie dzięki panowie za cenne podpowiedzi w przyszłym tygodniu biorę się za montaż navi zobaczymy jak mi pójdzie hehe :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z nawigacją RNS-E nie moge wyciągnąć płyty DVD z mapami. Na nic nie reaguje ? Co może być przyczyną? Samochód niedawno sprowadziłem z Francji.

Opublikowano
Mam problem z nawigacją RNS-E nie moge wyciągnąć płyty DVD z mapami. Na nic nie reaguje ? Co może być przyczyną? Samochód niedawno sprowadziłem z Francji.

wyciągniesz za pomocą vaga , nie pamiętam który kanał chyba 91 w adaptacjach , dajesz na 1 i wyłazi:wink:

Opublikowano

Przepraszam ale nie rozumie co to jest ten VAG?

Opublikowano

interfejs do diagnostyki auta :wink:

Opublikowano

Wiec pewnie sam tego nie zrobię? Gdzie takie cos mi wykonaja, serwis?

Opublikowano

Oczywiście że sam możesz to zrobić, po warunkiem że dysponujesz odpowiednim kablem i lapkiem :wink:

Jeśli nie masz to nie koniecznie serwis, zwykły mechanik mający konkrety kabel i soft Co to zrobi.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Jak w opisie montaż RNS-E miał być wykonany o wiele wcześniej ale plany co do montażu i zakupu jednostki RNS-E nie co się wydłużyły :(

Na dniach chcę zakupić takową jednostkę i mam pytanie do posiadaczy i znawców od RNS-E na co zwrócić uwagę przy zakupie używanego RNS-E i o co konkretnie pytać sprzedającego chodzi mi o słabe punkty NAVI?

Wiadomo jak to z używanym sprzętem bywa no i Navi też nie jest tania.

Proszę o wypowiedzi...

Opublikowano

Zakup uzywki to zawsze jest ryzyko. Słaby punkt to napęd dvd jednostki z poczatku produkcji mają problemy z odczytem map ( reedcji ) z racji wypalonego już lasera taśmy od lcd też ulegaja awarii reszta ok

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Tomek za pomoc właśnie dzisiaj zakupiłem jednostkę RNS-E i twoje podpowiedzi przydały się:)

Jeszcze jedno mam w swoim aucie kolorowy FIS między zegarami pytanie brzmi czy po podłączeniu RNS-E z:

1.adapterem iso

2.anteną

3.fakra

Będą wyświetlane informację jednocześnie na RNS-E i małym fisie czy trzeba coś jeszcze pozmieniać?

Proszę o wypowiedzi...

---------- Post dopisany 17-10-2013 at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany 10-10-2013 at 20:19 ----------

Koledzy napiszcie gdzie montujecie swoje nadajniki gps (FAKRA) od jednostki RNS-E mi elektronik samochodowy mówił że najlepiej przeciągnąć nadajnik gps i umieścić go na podszybiu bo ma wtedy nadajnik lepszy zasięg...? A jak jest w waszym przypadku napiszcie gdzie macie umieszczone nadajniki gps (FAKRA)?