Tabasko Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
soul87 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Grupa 20 jakos sie rozjechala w tym pliku, aczkolwiek widze duze korekty w zaplonie ? auto jest seria ?
Tabasko Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Opublikowano 11 Lipca 2013 jakiś program był zrobiony u Niemcow. A możesz jaśniej jeśli chodzi o ten zapłon ?
soul87 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 wrzuc jeszcze raz log z grupa 20 albo bezposrednio w postaci pliku wygenerowanego przez vag-com, wydajae mi sie ze czujnik stuku cofa dosyc sporo zaplon co by wskazywalo na wystepowanie spalania stukwoego aczkolwiek nie wiem czy te wartosci 8 są prawidlowe bo cos tam jest rozjechane w tym pliku
german81 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 narazie apalanie stukowe zostawcie w spokoju masz duza nieszczelnosc i turbo nie jest wstanie napompowac wartosci wymaganej przez sterownik i czasy wtrysku sa za długie .
Tabasko Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Opublikowano 11 Lipca 2013 german81 czy może być tu gdzieś wina N75? Lub zbliżającego się kresu Turbo ?
german81 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 po logach nie jestem w stanie stwierdzic czy jest to wina n75 czy umierajacej turbiny . jesli masz mozliwosc to podmien n75 na inny .
Rekomendowane odpowiedzi