Gość lucas Opublikowano 20 Grudnia 2006 Opublikowano 20 Grudnia 2006 pod czas zamykania auta jak przekrecam kluczyk slysze dziwne pikniecie jak klakson tylko ze krutki gzies z tylu auta!!!co to moze byc moze zwarcie w alarmie albo cos innego i jak sobie z tym poradzic!? z gory dziekuje za pomoc lukas23:Kolego to juz moje druga uwaga co do Ciebie 3 juz nie bedzie Przypomne REGULAMIN sobie przeczytaj :!:
adamq Opublikowano 20 Grudnia 2006 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Masz fabryczny alarm?? Mi się wydaje, że masz tak ustawiony alarm, że nie potrzebujesz pilota, a sterujesz otwarciem i zamknięciem zamka przez kluczyk w zamku. Taki alarm przeważnie działa, gdy ktoś ci wybije szybę (czujniki wstrząsowe).
Gość lucas Opublikowano 20 Grudnia 2006 Opublikowano 20 Grudnia 2006 mam fabryczny alarm a pilota nawet niemam zmykam go tylko kluczykiem [ Dodano: 20-12-2006, 22:30 ] mam nadzieje ze to normalny odglos jak by ktos mogl to potwierzdzic to bardzo prosze
Gość zdeniu Opublikowano 21 Grudnia 2006 Opublikowano 21 Grudnia 2006 odgłos powinien wydobywać się z okolic tylnego lewego błotnika tam jest umieszczony sygnał, zajrzyj w bagażnik pod lewy boczek
Rekomendowane odpowiedzi