Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Puka cos z przodu po lewej stronie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam puka mi cos z przodu od strony kierowcy co najlepiej sprawdzić żeby nie wymieniać w ciemno?

Wysłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano
  • Autor

Mogą to być łączniki stabilizatora?

Opublikowano

łączniki, wachacze, drążki kierownicze jedz na szarpaki powiedza co go boli

Opublikowano
  • Autor

Już wiem co go boli. Luz na lewym przednim kole przy skręconych kołach. Tylko co to teraz może być ? Piasta z łożyskami czy przegub ? Na prostych kołach nie ma luzu a na skreconych jest jak złapie koło po lewej i po prawej i ciągne do siebie i od siebie.

---------- Post dopisany 15-07-2013 at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2013 at 10:55 ----------

Byłem na szarpakach i diagnosta mówi ze jak jest mocowanie banana od strony nadwozia lekko sie rusza ale sam nie wie czy tak ma byc :facepalm: i górny tylny ma luz. teraz pytanie wymieniac calosc od razu czy po sztuce ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wymien tylko to gdzie jest luz, bez sensu wszystko, ew parami bo wiadomo, jak jeden pracowal juz nie tak jak powinien to szybko zuzywal sasiada ;) Oczywiscie jezeli to wina wachaczy jak powiedzial Ci specu to wszystko bedzie gralo :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

siema.

Panowie mam dziwny problem , moze ktos bedzie wiedzial...

Stuka mi cos po lewej stronie, tylko jak skrecam w prawo (czy lekko czy mocniej) i przy jezdzie na wprost i tylko przy malej predkosci , przy wiekszych predkosciach jest cisza.

Czy moze maglownica stukac tzn drazek co to magla wchodzi ?

Na szarpakach cisza...

Opublikowano

przegub?

Opublikowano

Nie sadze zeby tak stukal przegub...az dziwne ze puka jak skrecam w prawo w wiekszosci razy

Opublikowano
Już wiem co go boli. Luz na lewym przednim kole przy skręconych kołach. Tylko co to teraz może być ? Piasta z łożyskami czy przegub ? Na prostych kołach nie ma luzu a na skreconych jest jak złapie koło po lewej i po prawej i ciągne do siebie i od siebie.

---------- Post dopisany 15-07-2013 at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2013 at 10:55 ----------

Byłem na szarpakach i diagnosta mówi ze jak jest mocowanie banana od strony nadwozia lekko sie rusza ale sam nie wie czy tak ma byc :facepalm: i górny tylny ma luz. teraz pytanie wymieniac calosc od razu czy po sztuce ?

Stuka Ci ten górny wachacz. Wymień oba górne i ma być cisza.

Opublikowano

Stuka Ci ten górny wachacz. Wymień oba górne i ma być cisza.

+1

Wysłane z mojego LG-E610

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dawno wymienione można zamknąć temat.

---------- Post dopisany 29-09-2013 at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany 11-09-2013 at 08:41 ----------

Teraz wymieniałem z prawej strony bo działo sie to samo co z lewej tylko ze robił to mechanik i mam teraz lekko przekrzywioną kierownice na prawą stronę. Możliwe jest to że wahacz górny mógł coś namotać w zbieżności ?:facepalm:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam od paru dni coś mi stuka w przednich kołach słychać to tylko przy ruszaniu na skręconych kołach w prawo albo w lewo wahacze raczej odpadają wymieniane były cały komplet z 5 tyś km temu.

Opublikowano

Obstawiam przegub

Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

czyli to by było z 2 stron ale to by był ten zewnętrzny ?

Opublikowano

Oba to mysle nie. Zewnetrzne maja specyficzny dzwiek. Najlepiej jak ktos by na zewnatrz stal i sluchal z ktorej to strony.

Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

aha a jakiej firmy najlepiej takowy przegub kupić i czy dał bym radę sam go wymienić w mechanice jestem troszkę ciemny