?ukaj Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Hej Otóż chciał bym zakupić sobie halogeny do modelu A4 B5 ADR 96r. szukałem na allegro ale widocznie do tych modelów nie było ori halogenów , więc chciałem zapytać z jakich innych modelów mogły by podejść i kratki i halogeny Przód na obecną chwilę wygląda tak : Z góry dziękuję
fanthomas18 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Bez przeróbek nie podejdą Ci rzadne halogeny, tzn w takich A4 były halogeny ale tylko na rynek USA i wg mnie wyglądają dziwnie, wolałbym nie mieć halo niż mieć tamte Tu masz temacik, ja robiłem wg niego u siebie, sporo osób tak robiło http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-rezanie-montaz-halogenow-polifta-zderzak-przedliftowy-64836/
?ukaj Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Opublikowano 14 Lipca 2013 Ooooo wielkie dzięki szukałem podobnych wątków ale na tego nie natrafiłem Od jutra ruszają prace Fotki Przed i po będą po skończeniu roboty xd . Pozdrawiam Chciałem jeszcze spytać czy dało by rade podłączyć te halogeny ? : HALOGENY KRATKI KOMPLET AUDI A4 2000-2004 NOWE (3364573527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy też musi być konkretny model ;> ?
pox Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Do II liftu w lampach boscha były halogeny zespolone.
fanthomas18 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Najlepiej wg mnie wychodzi to na halogenach z A4 B5 po lifcie, z tego to wiadomo, dałoby radę zrobić ale myślę że byłoby sporo roboty z tym i nie wiadomo jaki byłby efekt końcowy:dontknow:
?ukaj Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 Narazie mam podłączoną elektryke i w połowie zrobiony 1 halogen xde
Rekomendowane odpowiedzi