Seikokilla Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Teraz widze ze zaslepki walka to popularna sprawa sam wlasnie wymienilem bo po ostrym deptaniu capilo jakby miala sie zapalic. Oby to byl koniec wyciekow bo uszczelki pokryw tez zrobione. Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
d4widoV Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Teraz widze ze zaslepki walka to popularna sprawa sam wlasnie wymienilem bo po ostrym deptaniu capilo jakby miala sie zapalic. Oby to byl koniec wyciekow bo uszczelki pokryw tez zrobione.Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 Ale te zaslepki wymieniacie po zdjexiu pokrywy zaworow?
oca69 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Nie bez zdejmowania. Wystarczy Ci płaski śrubokręt
d4widoV Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Odgrzewam temat, bo jednak musze wymienic te zaslepki od walka rozrzadu, moze ktos z Was koledzy mi potwierdzic czy numer jej to 078 103 113E?
oca69 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Odgrzewam temat, bo jednak musze wymienic te zaslepki od walka rozrzadu, moze ktos z Was koledzy mi potwierdzic czy numer jej to 078 103 113E? Tak jest . Najlepiej podejdz do ASO powiedz ze potrzebujesz zaślepkę wałka rozrządu z tyłu głowicy , podaj poj. i kod silnika i na bank sie nie pomyli ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- I pamietaj profilaktycznie troche czerwonego slinikonu :wink:
Graba82 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 ..a wklejał ktos te stare zaślepki na silikon czy muszą być raczej nowe....
d4widoV Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 ..a wklejał ktos te stare zaślepki na silikon czy muszą być raczej nowe.... No ją tak zrobiłem przy pierwszej wymianie, co było błędem bo później i tak kupowałem nowe
Graba82 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 ..a wklejał ktos te stare zaślepki na silikon czy muszą być raczej nowe.... No ją tak zrobiłem przy pierwszej wymianie, co było błędem bo później i tak kupowałem nowe ...no właśnie więc trzeba nowe ,panowie a na necie kupie gdzies te zaślepki bo ja naibliższy serwis mam chyba w Łodzi to 60 km o demnie
Adrian2.4 Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Nowe i oryginalne muszą być, bo inaczej to wsadzisz i od razu wyjmiesz. Po wymianie zaślepek w 2013 nadal nic nie dymi. Do tego oleju zjada mi między wymianiami pół miarki. Edytowane 13 Lipca 2015 przez Adrian2.4
Rekomendowane odpowiedzi