kaczmar13 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 jak kto lubi, mam z tył zrobiony w ten sposób do tego boczne przyciemnione a przód polift na czarno i bardziej to pasuje niż standardowa lampa.
Olszak86 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Kaczmar kiedy wpadniesz na spota? Bym zobaczyl jak ci wyszedl ten tył bo widze ze z wawki jestes. Wysłane z mojego LG-E610
kaczmar13 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 hmmm, w sumie to nigdy na spot a4 się nie wybierałem, chyba we wtorki są jak dobrze kojarzę, tylko podpowiedz mi gdzie ? może wpadnę
Olszak86 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2013 W promenadzie. Ale ostatnio malo osob wpada wiec pewnie bylo nas tylko dwoch Wysłane z mojego LG-E610
Garet Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 wrzuce Wam jutro fotkę moich lamp z tyłu, zabaczymy co powiecie hehe...
shortrider Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Bardzo fajny efekt, jak uzyskałeś taką czerwień ? Folia ? Zastanawiam się poważnie nad modem led stopów tylnych lamp robionego przez naszego kolegę z forum, plus czerwień i było by kozacko
Rekomendowane odpowiedzi