Carire Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam, poszukuje a4 1.8 T ale chcę ją potem zagazować i moje pytanie brzmi czy jest sens gazowac silnik z turbem? Bo słyszałem że lepiej się w to nie bawic... ze lepiej 3.0 jakie są wasze opinie? \ Dzięki wielkie
sołtys85 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Kolego szukaj silnika 1,8t. Idealnie nadaje się do LPG. Temat zapewne zaraz poleci do koszta bo jest informachji o tym pełno. Dodam tylko, że mój ma 409tyś km i gaz miał założony przy 200tyś i śmiga. Bierz każdy silnik benzynowy z audi tylko nie 2.0 bo te piją oliwe ale również dobrze sprawują się na gazie.
pawelec2410 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Carire tak jak kolega sołtys85 wyżej pisał bierz 1.8t i śmiało wrzucaj lpg, sam szukałem b6 z tym motorem ale nie trafiłem takiej jaką bym chciał, za to trafiła się 3.0 która mi się spodobała i się skusiłem. Kilku moich znajomych ma 1.8t zagazowanych i sobie chwalą, poza tym tematów dotyczących 1.8t i lpg jest dość sporo na forum, poszukaj napewno znajdziesz to co Cię interesuje.
Carire Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Opublikowano 22 Lipca 2013 a jaką intslacje polecacie i gdzie najlepiej ją zrobić jak już coś?
pawelec2410 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zerknij tu: LPG FORUM, INSTALACJA LPG - AUTOGAZ, STAG 200 300 KME SILVER GOLD SEC VALTEK MAGIC JET LPGTECH PROBLEMY BLAD SILNIKA Myślę że znajdziesz tam odpowiedź...pozdro!!!
Rekomendowane odpowiedzi