maker Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam wszystkich, po sprzedaży B5 Avanta przyszedł czas na nowsze B6. Rok produkcji 2003(wg Vin 2004) Silnik: klekocik 1.9 AVF seria Przebieg 249000 (jeszcze serwisowo nie sprawdzony) Nadwozie Avant pełny Sline Wyposażenie: -Felgi 17-ki 235/45/17 -Zderzaki przód tył sline -Halogeny -Szyby wszystko fabryka przód z ciemnym pasem boczne i tylna atermiczne -Lusterka regulowane i grzane elekt. -Relingi chrom -Kiera fotele gałka zmiany biegów tapicerka podsufitka listwy sline -Pakiet doświetlenia przestrzeni nóg - 2 elektryczne szyby(niestety) -Klima 2strefowa -Grzanie d*py z przodu jak o czymś zapomniałem to dopisze Plany: Listwy drzwiowe sline od 2004 Nowe oponki Włącznik światełek B7 Kiera B7 Wymiana tunelu środkowego bez tel. Schowek z lodówką Ciemne szybki Regeneracja lakieru Może carbon na dach (cały czas się zastanawiam) Mały modzik tak na około 180 KM ze zmianą turbinki Lepsze zdjęcia dorzucę niebawem
grzes283 Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 kolejna fajna baza. Gratuluje zakupu, oby śmigał bezawaryjnie. Lecz do pełnego zew. s-line, to jednak mu jeszcze brakuje. Posiedzisz troche na forum i będzie pełny zewnętrzny i wewnętrzny s-line, oraz milion innych modów:banan: Powodzonka
sector Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 ładna - fajnie dopasiona - A jaki to kolor - czarny czy granat ?
amaradaar Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 gratulacje zakupu kiere od razu b8 proponuję a włącznik z b7 ale odrazu z chromem TT lub Q5 itp.. szerokości
jozek726 Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 a ja bym proponował trochę więcej fotek bo za dużo nie widać
MielewskiPoland Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 gratulacje zakupu kiere od razu b8 proponuję a włącznik z b7 ale odrazu z chromem TT lub Q5 itp.. szerokości Ja bym już nikomu nie proponował kiedy z B7 lub B8 .. Jest wątek na forum o tym że jasiek nie wystrzeli gdy będzie potrzebny ..
heniek85rs4 Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 to już wiem kto podkupił mi auto super furka, gratuluje zakupu i powodzenia w modach
maker Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Opublikowano 22 Lipca 2013 to już wiem kto podkupił mi auto super furka, gratuluje zakupu i powodzenia w modach Jeśli była w Nysie to byłem ja. Troszkę się wahałem bo teścia połamało i sam musiałem decydować. Ale nie żałuje. ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ---------- Jak na razie autko po renowacji lakieru , wszystkie bobole i wgnioty po lipcowym gradobiciu w Jaworznie całe 6szt. usunięte. Bogu dzięki że teść ma konkretny warsztat Zdjęcia dorzucę niebawem. Był pomysł na czarny mat ale moja żoneczka nie przegryzła tematu. Sami zresztą zobaczycie jak to wyglądało.
heniek85rs4 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 tak to ta sama którą chciałem kupić ale jak już zdecydowałem się....... patrze i dzwonie a auta już nie ma jak dokładasz już boczne listwy to nie zapomnij o lotce na tylną klape i będzie kompletny zwewnętrzny s-line (ja własnie skompletowałem całość i wszystko już siedzi na aucie )
Pomyk Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 bardzo ładna ale tak jak pisze grzes283 do pełnego S-line jeszcze trochę jej brakuje Jakieś plany co do modów?
maker Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Opublikowano 27 Lipca 2013 tak to ta sama którą chciałem kupić ale jak już zdecydowałem się....... patrze i dzwonie a auta już nie ma jak dokładasz już boczne listwy to nie zapomnij o lotce na tylną klape i będzie kompletny zwewnętrzny s-line (ja własnie skompletowałem całość i wszystko już siedzi na aucie ) Dobrze dobrze kiedyś tam czytałem tego posta o sline ale cusik mi się wydawało ,że lotka i poszerzone listwy są dopiero po czerwcu 2004 no dałem dupniaka sorka panowie.
Rekomendowane odpowiedzi