Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Range Rover Evoque - co myslicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku jak wszedł na rynek totalnie mi się nie podobał. Ale jak zobaczyłem go parę razy na żywo to nawet ciekawie się prezentuje - na pewno nie można zarzucić mu oryginalności ;) Wybrałbym inne auto w tej klasie i cenie ale jest dość ciekawą propozycją :wink:

Opublikowano

Według mnie super wygląd. Patrząc na zapowiedzi innych producentów będzie coraz więcej aut podobnych do tego wozu.

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

mi osobiście autko się podoba :wink: ale za każdym razem jak widzę je na drodze to za kierownicą siedzi kobieta :decayed:

Opublikowano

Zarąbiste auto.

Szybki z tyłu oczywiście ściema obowiązkowo .

Widziałem takiego białasa jak z fotki w niemcowni , z tyłu na klapie miał kamykami svarowskiego wyliterowane logo firmy jubilerskiej .

Auto ma oryginalny desng , niewiem jak się tym jeździ ale prezentuje się ładnie

Opublikowano

przyznam że tym jeździłem

zbiera się niesamowicie

prędkości w ogóle nie czuć

ledwo wcisnąłem było 130

latawica, a nie auto :wink:

Opublikowano

W końcu Beckhamowa macała palce przy tym aucie :decayed:

Opublikowano

a kto wie co ona tam maczała jeszcze :grin:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak dla mnie bomba i do takiego wygladu pomalu trzeba sie przyzwyczajaci Future.

Opublikowano

Miałem okazję użytkować - autko mega wygodne i mega trzymające się drogi - ale trochę skacze przy prędkości w okolicach 200km/h pewnie z racji małego rozstawu osi...ja użytkowałem najmocniejszą wersję 265KM i powiem że jeździ nieźle - skrzynia automatyczna fajnie zestrojona że nie wkręca niepotrzebnie silnika na obroty gdy chcemy wyprzedzić normalnie nie wciskając gazu do dechy , po prostu ciągnie z dołu...wykończenie bardzo dobre choć np listwy na progach zrobione z plastiku gorszego niż w audi...auto ogólnie polecam ale rzeczywiście jest takie trochę kobiece...aha pali niemało bo na trasie jadąc normalnie przy silniku 2.0 265KM zejść poniżej 9-10-11l jest trudno - mówię o normalnej żwawej jeździe z wyprzedzaniem a nie 90km/h i oby jak najmniej spalił ...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...