rocco26l Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam Chialbym wymienic wszystkie zarowki w oswietleniu wnetrza na ledowe. Duzo jest roboty przy takiej wymianie. Przerabial ktos na takie owietlenie ??? Chcialbym sie tez dowiedziec czy sie nie pala czesto te zarowki i jakie kupic najlepsze i sprawdzone. Prosze o wypowiedzi. Pozdrawiam.
Fido Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Oj kolego. Już jakiś czas jesteś na forum i pytasz. Wałokawne wiele razy. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę hasło LED
rocco26l Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Opublikowano 25 Lipca 2013 bardziej mi chodzi o to jak takie oswietlenie sie sprawdza na codzien czy sie nie pali i jakie maja ledy godne polecenia
Kazik123 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 temat był już pincet razy, kolega z klubu robi całe zestawy LED-ów do naszych A4 i daje 2 lata gwarancji
pakotomasz Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Nie ma z tym dużo roboty, ale tak jak koledzy piszą więcej szczegółów i informacji znajdziesz używając
POWER-KRIS Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Ja zamiast tych małych od strony lusterka mam płytki z 9 diodami smd i rurki smd działa 2 lata już a kupione w chinczyku. Ori żarówki potluklem i wlutowalem w nie przewody od płytek smd i podłączenie malina. Ale to dobre jak nie masz funkcji kontroli żarówek bo inaczej trzeba jeszcze rezystory. Wysłane z mojego C1605 za pomocą Tapatalk 4
pakotomasz Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Dokładnie, ja nie mam funkcji kontroli żarówek, włożyłem zwykłe płytki z diodami smd i jak narazieod ok 9 miesięcy wszystko gra.
rocco26l Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Opublikowano 27 Lipca 2013 jak sprawdzić czy mam tą funkcje kontroli żarówek ???
POWER-KRIS Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Dobre;-) Wyjmij z lampy lub zdejmij kostkę z żarówki w lampie zapał silnik i światła jak nic w środku nie wyje i nie miga na desce sosnowej nie sękatej to zmień auto bo nie widzi że spalona;-) Maja to auta z EDC16. Wysłane z mojego C1605 za pomocą Tapatalk 4
rocco26l Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Opublikowano 27 Lipca 2013 to u mnie niestety widzi każdą spaloną żarówkę i na fisie świeci się duża żółta żarówa he he dzięki za wyjaśnienie może i banalne pytanie ale mam audiczkę parę miesięcy i dopiero się uczę Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi