Skocz do zawartości
IGNOROWANY

wymiana zarowek w oswietleniu wewnetrznym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chialbym wymienic wszystkie zarowki w oswietleniu wnetrza na ledowe. Duzo jest roboty przy takiej wymianie. Przerabial ktos na takie owietlenie ??? Chcialbym sie tez dowiedziec czy sie nie pala czesto te zarowki i jakie kupic najlepsze i sprawdzone.

Prosze o wypowiedzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Oj kolego.

Już jakiś czas jesteś na forum i pytasz.

Wałokawne wiele razy.

Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę hasło LED

Opublikowano

bardziej mi chodzi o to jak takie oswietlenie sie sprawdza na codzien czy sie nie pali i jakie maja ledy godne polecenia

Opublikowano

temat był już pincet razy, kolega z klubu robi całe zestawy LED-ów do naszych A4 i daje 2 lata gwarancji

Opublikowano

Nie ma z tym dużo roboty, ale tak jak koledzy piszą więcej szczegółów i informacji znajdziesz używając :szukaj:

Opublikowano

Ja zamiast tych małych od strony lusterka mam płytki z 9 diodami smd i rurki smd działa 2 lata już a kupione w chinczyku. Ori żarówki potluklem i wlutowalem w nie przewody od płytek smd i podłączenie malina. Ale to dobre jak nie masz funkcji kontroli żarówek bo inaczej trzeba jeszcze rezystory.

Wysłane z mojego C1605 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Dokładnie, ja nie mam funkcji kontroli żarówek, włożyłem zwykłe płytki z diodami smd i jak narazieod ok 9 miesięcy wszystko gra.

Opublikowano

jak sprawdzić czy mam tą funkcje kontroli żarówek ???

Opublikowano

Dobre;-) Wyjmij z lampy lub zdejmij kostkę z żarówki w lampie zapał silnik i światła jak nic w środku nie wyje i nie miga na desce sosnowej nie sękatej to zmień auto bo nie widzi że spalona;-) Maja to auta z EDC16.

Wysłane z mojego C1605 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

to u mnie niestety widzi każdą spaloną żarówkę i na fisie świeci się duża żółta żarówa he he

dzięki za wyjaśnienie może i banalne pytanie ale mam audiczkę parę miesięcy i dopiero się uczę

Pozdrawiam.