Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wycena szkody z AC po gradobiciu Tychy 10-06-2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z ubezpieczalniami wszystkimi jest tak samo :facepalm:

ja zgłaszałem szkodę z AC w PZU i mam polisę w wersji serwisowej i co się okazało - wycena na zamiennikach po potrąceniu 60% ceny części ze względu na wiek samochodu - i ceny części wg nich to 650 zł gdzie koszt nowych to ok. 3.700 po cenach z aso :whistling:

więc odwołanie i kosztorys wyższy o 100 zł :doh:załamka bo w OWU wszystko napisane że w wariancie wypłaty gotówkowej tak liczą i koniec tematu.

więc skończyło się odstawieniem samochodu na naprawę do aso i rachunek który musieli zapłacić to ich kosztorys x3 i niech ktoś mi powie że nie jest to działanie na szkodę spółki :thumbdown:

Opublikowano

3zl? Ja słyszałem, ze usunięcie jednego wgniecenia kosztuje 50 zł

Za pierwsze 150zl a za kolejne po 50zl

To niech wskażą warsztat, który to robi za takie pieniądze

Mniej-wiecej mam 60 wgniecen X 3 złote 180 złotych ;)))

No na pewno tyle zapłacę

Opublikowano

Trzeba się odwoływać, odwoływać i jeszcze raz odwoływać, do skutku :)

Opublikowano

tylko w pewnym momencie napiszą że to ich ostatnia propozycja i jak nie pasuje to do sądu - mnie tak napisali w drugim kosztorysie po odwołaniu :facepalm: więc bezgotówkowa w aso naprawa

Opublikowano
  • Autor

Już po pierwszym odwołaniu piszą, że jeżeli się nie zgadzamy to możemy skorzystać z drogi sądowej...

Tak to już z nimi jest jak oni maja nam coś zapłacić to wielki problem a w drugą stronę to kasę chcą od razu.

Opublikowano

jedź do ASO na naprawę bezgotówkową, a tak to będziesz się bujał do wiosny

Opublikowano

Taa jedź do ASO a kiko79 pokryje Ci różnicę pomiędzy wyceną Hestii i fakturą ASO. Kolega Hatek napisał przecież, że ma wariant kosztorysowy.

Opublikowano
  • Autor

Taa jedź do ASO a kiko79 pokryje Ci różnicę pomiędzy wyceną Hestii i fakturą ASO. Kolega Hatek napisał przecież, że ma wariant kosztorysowy.

heheh to wcale nie jest głupia opcja :)

Opublikowano

Z tym, że to Ty będziesz musiał zabecalować różnicę pomiędzy kosztorysem, a fakturą z ASO:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moja propozycja, ekspertyca Niezaleznego rzeczoznawcy i do Aso zeby zrobili kosztorys, do tego odwolac sie do Hesti zeby zrobic jeszcze jedne ogledziny przy umytym aucie i patrzec mu na rece i pokazac mu to czego nie zuwazy :) A i przestudiowac OWU AC + do prawnika na bezplatna porade prawna jesli sa tacy u ciebie w miescie.

Moze jak zrobisz te wszystkie kroki to ci Hestia uzna cos wiecej i bedziesz wstanie zrobic i zarobic na tym ;0

Pozdrawiam i Powodzenia

Edit jak cos to wspolpracuje z NIezaleznymi Rzeczoznawcami z KAtowic, wiec jak cos chcesz sie dowiedziec wiecej to na priv dam namiary i polecenie.