Rybens Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Witam Co muszę zrobić nie mając xenonów aby uzyskać taki efekt mając czujnik deszczu i zmierzchu Czy lepszą opcją w moim przypadku będzie : - YouTubejak to jest zrobione i co mi potrzeba żeby tak było wolał bym tak jak jest na pierwszym filmie Pozdrawiam
.Pablo. Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 W drugim filmie jest tak w oryginale. Ja tak mam wlacznik na auto drl na 1 . Wlaczam auto zapla się drl wjezdzam do ciemnego pomieszczenia zapalają się xenony, pada deszcz w dzień włączają się xenony ale licznik się nie podswietla. Co musisz mieć czujnik zmierzchu i deszczu wiązkę kabli światła i wylacznik drl wylacznik auto i moduł. Ps jak masz lampy h7 gdzie dasz drl,?
afroo. Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 W drugim filmie jest tak w oryginale. Ja tak mam wlacznik na auto drl na 1 . Wlaczam auto zapla się drl wjezdzam do ciemnego pomieszczenia zapalają się xenony, pada deszcz w dzień włączają się xenony ale licznik się nie podswietla. Co musisz mieć czujnik zmierzchu i deszczu wiązkę kabli światła i wylacznik drl wylacznik auto i moduł. Ps jak masz lampy h7 gdzie dasz drl,? Mógłbyś podać jakie masz wartości w adaptacjach mce z kanałów 013 020 021 i 022 ?
Rybens Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 No własnie nie mam xenonów wiec nie wiem gdzie dam... a ten pierwszy filmik to jak to jest zrobione?
dybson Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 UWAGA - BARDZO PRZYDATNA INFORMACJA! jak zrobic swiatła dzienne z długich tzw skandynawskie - Audi A4 / S4 / RS4 B7 (2004-2008) jestem już po zmianie, dałem jako ksenon i dzienne są teraz z długich (51%) ale bez żadnych dodatkowych modułów (sprawują się bardzo dobrze) podobnie jak ustawienie przełącznika w poz. AUTO, nie musisz juz pamiętać o włączaniu świateł Polecam jako alternatywę stosowania modułów (nawet za 150.00 zł!) do świateł długich p.s. nie trzeba mieć włącznika DRL!
Rekomendowane odpowiedzi