Brayker Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam serdecznie, jestem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość. Chcę sobie kupić a4b5 po 2 lifcie, i często natrafiam na auta które mają jeszcze licznik z analogowym zegarem, a nie cyfrowym I tutaj pojawia się pytanie, bo z tego co wiem i czytałem na temat zmian w 1 i 2 lifcie to własnie w 2 lifcie wprowadzono dwa wyświetlacze cyfrowe - zegar i ten od przebiegu. Więc pytam Was, drodzy forumowicze, czy w każdym audi a4 b5 po 99roku czyli po 2 lifcie liczniki powinny mieć dwa wyświetlacze cyfrowe? Pozdaraiam i czekam na odpowiedź
Ksawek Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Kolego ja mam model po lifcie ostatecznym wedlug papierow i serwisu, a posiadam licznik z czerwonym podswietlaniem z analogowym zegarem i duzym komputerem/fisem, a mam np. takie rzeczy jak asr, parktronic, nawi, oglonie full bez skory. Z lewej jest zegar analoowy a z prawej masz normalnie cyfrowy przegieg. ---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:46 ---------- Serwis niby mowi, że występowały dwie wersje i klient w moim np. przypadku zamiast dopalty za to zamowil dodatkowe wygluszenie wnetrza.
Banan Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Temat oczywiście poruszany parę razy , trzeba by poszukać ale w dużym skrócie - cyfrowy licznik występuję od rocznika modelowego 2000 - czyli auta produkowane od pierwszego lipca 1999 i od numeru podwozia 8D-Y-000001 w górę , wiadomo że będą odstępstwa. Ktoś kiedyś pisał że auto z września 1999 też miało analogowy zegar. Jak im powiedzmy w fabryce zostało 10 tyś liczników to przecież ich nie wyrzucili - tak myślę
Brayker Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Opublikowano 28 Lipca 2013 Dobra, dziekuję Wam, myślę, że temat do zamknięcia. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi